A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

Велике будівництво. Ремонт ділянки Новомиколаївка-Чоботок

Велике будівництво. Ремонт ділянки Новомиколаївка-Чоботок

У Кіровоградській області ремонтують трасу М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка. Роботитриваютьу рамкахпрограми Президента України «Велике будівництво». Трасу відновлять по всійпротяжностіізусімаштучнимиспорудами.

10:32 14.07.2021

Зміни у графіку прийому громадян та надання послуг регіональним сервісним центром МВС

Зміни у графіку прийому громадян та надання послуг регіональним сервісним центром МВС

Увага! В зв'язку з технічними проблемами прийом громадян та надання послуг регіональним сервісним центром МВС в Кіровоградській області 16 липня 2021 року буде перенесено. Про зміни в графіку прийому буде повідомлено пізніше. Дякуємо за розуміння!

14:22 12.07.2021

Поповнення книжкового фонду

Поповнення книжкового фонду

06 липня 2021 року Новоархангельська селищна рада отримала п’ять комплектів книг про анексію Криму українською та англійською мовами. Книжкова акція проходила за програмою «Молодь змінить Україну». Автори книг: Андрій Клименко - український журналіст, економіст і громадський діяч. Головний редактор порталу BlackSeaNews, один з керівників проекту «Майдан закордонних справ». Ольга Корбут – українська письменниця та журналістка.  Тетяна Гучакова – експертка Інституту Чорноморських стратегічних досліджень, журналістка. З книгами жителі громади зможуть ознайомитися у бібліотеках  опорних закладів освіти Новоархангельської громади: ОЗО "Новоархангельський НВК " ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія", ОЗО "Новоархангельський ЗЗСО І - ІІІ ступенів" , ОЗО "Торговицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Є.Ф.Маланюка", а також у центральній публічній бібліотеці Новоархангельської селищної ради та Новоархангеальській бібліотеці для дітей.

14:43 06.07.2021

Направлення дітей пільгових категорій на оздоровлення та відпочинок

Направлення дітей пільгових категорій на оздоровлення та відпочинок

Сьогодні 06 липня 2021 року,  12 дітей пільгових категорій та обдаровані діти, віком від 11 до 16 років, відправились на відпочинок до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку імені Ю.О. Гагаріна, в місті Скадовськ, Скадовського району, Херсонської області. Їх проводжали та бажали гарної дороги і приємного відпочинку Новоархангельський селищний голова Юрій Шамановський, начальник служби у справах дітей селищної ради Тетяна Головань та начальник соціального захисту населення селищної ради Олександр Остапчук.

14:34 06.07.2021

Представлення директора «Торговицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Є.Ф. Маланюка»

Представлення директора «Торговицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Є.Ф. Маланюка»

2 липня 2021 року голова Новоархангельської селищної ради Юрій Шамановський та начальник Відділу освіти , молоді та спорту Новоархангельської селищної ради Олена Онищенко представили колективу «Торговицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Є.Ф. Маланюка» нового керівника - Шевчук Наталію Анатоліївну, яка здобула найбільшу кількість балів у конкурсному відборі на посаду директора «Торговицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Є.Ф. Маланюка». Юрій Павлович спільно з Оленою Борисівною привітали Наталію Анатоліївну на посаді та побажали успіхів, натхнення та наполегливості у роботі.  Зі свого боку також пообіцяли всебічну допомогу та підтримку. Також керівництво висловило вдячність попередньому директору закладу Аліщенку Альберту Івановичу та вручили подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток освіти та підростаючого покоління.

14:42 02.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь