A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

30 річниця Незалежності України

30 річниця Незалежності України

Наша країна, наш народ відсвяткував 30-ту річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй прекрасній, чарівній землі. Майже тисячу років з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції, звичаї, не знаючи при цьому поневірянь та утисків. Та історичні умови склалися так, що нам не давали це здійснити. Але попри все українці боролися і продовжують боротися за свою свободу. Так, ці роки незалежності стали випробуванням для всіх нас.  Маємо впевненість в тому, що працелюбний український народ взмозі поліпшити життя у своїй власній державі. У тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів. Вірю у безхмарний день моєї країни! Цей день обов’язково настане. Суверенна і соборна Україна впевнено іде до мети стати сучасною європейською державою – заможною і сильною. І нехай мрія про краще життя окриляє всіх нас на нові звершення, нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

16:15 25.08.2021

Національний рекорд України!

Національний рекорд України!

   Кіровоградщина встановила національний рекорд: Більше 5 тисяч жителів області одночасно заспівали Гімн України.

16:50 24.08.2021

День Прапора

День Прапора

   Свято державного Прапора встановлено «на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України» згідно з Указом Президента від 23 серпня 2004 року. А в 2009 році було внесено зміни до цього указу, й засновано щорічну офіційну церемонію підняття прапора - 23  серпня по всій Україні.

19:04 23.08.2021

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

08.08.2021 року біля р. Синюха в с. Солдатське зник безвісті громадянин Рибіцький Андрій Олександрович 1986 р.н. Новоархангельським відділенням поліції 21.08.2021 року планується проведення пошуків даного громадянина в с. Солдатському та прилеглої території до р. Синюха . Прохання до не байдужиг громадян допомогти у пошуках вказаного чоловіка, збір для проведення пошуків відбудеться 21.08.2021 о 9:00 год. Біля адміністративної будівлі поліції в смт. Новоархангельск

13:21 20.08.2021

Підготовка до святкування державних свят

Підготовка до святкування державних свят

  Селищним головою Юрієм Шамановським проведено нараду з підготовки до святкування державних свят День прапора України та День Незалежності. Начальником відділу культури, туризму та культурної спадщини Євгенієм Маховиком та спеціалістом відділу економіки (гранти) Людмилою Сидоренко було озвучено план проведення святкування, в який, після загального обговорення, було внесено деякі корективи та затверджено остаточний порядок проведення масових заходів.  

15:39 18.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь