Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Міжнародний «World Cleanup Day»

Дата: 17.09.2021 11:22
Кількість переглядів: 428

   З метою поліпшення екологічної ситуації  України,  розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

   Апарат Новоархангельської селищної ради разом з працівниками КП Новоархангельське ЖКГ долучились до Міжнародної акції Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», яких  охопив 24 регіони України та проводиться у 180 країнах світу 18 вересня 2021 року о 10:00 з дотриманням карантинних норм та обмежень.

   В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок та пересічні громадяни.

   Тож закликаємо усіх свідомих мешканців громади приєднатись до цієї масштабної акції та внести свій посильний вклад в покращення благоустрою території на якій проживає. Гасло кампанії «Побачив? Прибери!». Ми постійно в соціальних мережах висловлюємо свої, або читаємо чужі, думки невдоволення про те, що хтось за нас має прибрати, побудувати, посадити квіти і дерева, тощо аби нам було зручно і комфортно. Але давайте мислити свідомо – поки кожен не почне із себе, прибирати за собою, результату не буде. Адже не можна прикріпити за кожним жителем працівника ЖКГ, який буде прибирати за нами чи нашими дітьми, чи вивозити після нас сміття. Наша громада молода, але активно і впевнено працює над своїм розвитком, будуть і покращення в забезпеченні порядку і благоустрою, дайте лише трішечки часу, адже елементарна нехватка робочих, працьовитих рук і вже робота сповільнюється. Тож не залишайтесь осторонь. За останні кілька місяців центральний парк селища перевтілюється. Нова площадка, насаджено алеї, встановлено тренувальний майданчик, локація активний парк… що б не говорили скептики а реалії ми бачимо на власні очі

   Акція має глибоке суспільне значення у формуванні національної культури чистоти, адже об’єднує громадянське суспільство, представників бізнесу та органи державної влади у вирішенні питань правильного поводження з відходами та одночасно сприяє розвитку.

   Дякуємо за розуміння і посильну допомогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь