A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

свято театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти" та свято " Фольклорної веселки"

свято театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти" та свято " Фольклорної веселки"

Відділ культури, туризму та культурної спадщини Новоархангельської селищної ради запрошує жителів громади на свято театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти" та свято " Фольклорної веселки", яке відбудеться 22 вересня 2021 року о 10:00 в приміщені Новоархангельського будинку культури. На Вас чекають виступи театральних та аматорських колективів нашої громади.

08:21 21.09.2021

День рятівника

День рятівника

Сьогодні громадяни нашої країни вшановують тих, хто ризикує своїм життям заради життів інших людей. Рятувальник - це людина, яка захищає населення від вогню або проводить аварійно-рятувальні операції. Вона діє не тільки при локальних епізодах, але і під час техногенних або природних катастроф.

14:28 17.09.2021

планові роботи з ремонту і утримання доріг комунальної власності

планові роботи з ремонту і утримання доріг комунальної власності

Сьогодні, 17 жовтня, проводилися планові роботи з ремонту і утримання доріг комунальної власності. За фінансування селищної ради працівники Новоархангельської філії ДЕД  усували недоліки та пошкодження дорожнього покриття за допомогою струменевої технології по провулку Затишний. Це доволі ефективний метод, адже одна одиниця спеціалізованої техніки дозволяє виконати весь ланцюжок необхідних робіт – від очищення дорожнього полотна до покриття його асфальтом.

14:26 17.09.2021

Міжнародний «World Cleanup Day»

Міжнародний «World Cleanup Day»

   З метою поліпшення екологічної ситуації  України,  розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

11:22 17.09.2021

Вручено ордер на квартиру

Вручено ордер на квартиру

  Селищна рада проводить активну роботу з покращення медичних послуг та медобслуговування в сільській місцевості, залучаючи в громаду молодих спеціалістів. Зокрема, прийнято програму "Придбання у комунальну власність Новоархангельської селищної ради об’єктів нерухомого майна на 2021 рік", затверджену рішенням сесії Новоархангельської селищної ради №1054 від 19.08.2021 року.

13:48 14.09.2021

Держгеокадастр інформує

Держгеокадастр інформує

Майже 2,4 мільйона гривень отримали бюджети Кіровоградщини від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва за І півріччя 2021 року

09:15 09.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь