Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Ремонт доріг комунальної власності

Дата: 05.10.2021 16:35
Кількість переглядів: 1491

Соціальна відповідальність бізнесу - це відповідальне ставлення компанії до споживачів, працівників та громади. Це активна соціальна позиція керівника підприємства, що полягає в гармонійному співіснуванні, взаємодії та постійному діалозі із суспільством, участі у вирішенні найгостріших соціальних проблем.
    Сьогодні ПСП «Синюха» пліч-о-пліч з Новоархангельською селищною радою будує нашу молоду громаду. Щороку підприємство інвестує матеріальні ресурси в освіту та культуру, покращення рівня медичного обслуговування, створення гідних умов та оплати праці, досягнення високого рівня життя людей у рідному селі. 
    Таке гармонійне співіснування місцевої влади та приватного бізнесу забезпечує розвиток соціуму. Це гарний приклад господарника на селі. Так, за фінансової підтримки керівника ПСП «Синюха» Ольги Пантелеймонівни Голобородько, було покращено матеріально-технічну базу дитячого садочка, ФАПу, будинку культури в селі Синюха. Значна підтримка в проведені ювілейного, щорічного фестивалю в 2020 році «Вересневі самоцвіти на базі Синюхінського СБК. 
    Підтримали нашу громаду і цього року. Так результатом продуктивної співпраці став капітальний ремонт частини дороги, що з’єднує с. Синюха з центром громади. Довгий час це був аварійний відрізок шляху з покриттям бруківка, що вже відслужив свій строк експлуатації та завдавав незручностей жителям громади, як з позиції комфорту, так і з позиції навантаження на транспорт та зношення його ходової частини. Між селищним головою Юрієм Шамановським та керівником підприємства Ольгою Голобородько  було проведено конструктивний діалог та вирішено, що за кошти громади буде закуплено асфальт, а підприємство потурбується про оплату за виконану роботу, а організацією процесу зайнялись  спільно.
    Цей досвід переконливо свідчить, що будувати успішний соціально відповідальний бізнес на місцевості дуже важливо. Це передусім залежить від потенціалу не тільки самого підприємства, а і його керівництва. Стратегія такої співпраці ґрунтується на небайдужому ставленні до проблем громад, поетапному і цілеспрямованому впровадженні власних ініціатив у доброчинній діяльності та розвитку місцевої інфраструктури. 
    Партнерство та співпраця це невід’ємна складова діяльності місцевого самоврядування. Селищна рада закликає до співпраці приватний бізнес у межах досягнення певної мети, вирішення конкретних завдань. А тривале партнерство передбачає рівність участі кожної зі сторін та спільну відповідальність за результати діяльності.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь