A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Вручено ордер на квартиру

Дата: 14.09.2021 13:48
Кількість переглядів: 598

  Селищна рада проводить активну роботу з покращення медичних послуг та медобслуговування в сільській місцевості, залучаючи в громаду молодих спеціалістів. Зокрема, прийнято програму "Придбання у комунальну власність Новоархангельської селищної ради об’єктів нерухомого майна на 2021 рік", затверджену рішенням сесії Новоархангельської селищної ради №1054 від 19.08.2021 року.

  У серпні в рамках цієї програми, за ініціативи селищного голови та клопотання директора КНП "Новоархангельська багатопрофільна лікарня", був оголошений конкурс для закупівлі службового житла, проведено засідання конкурсної комісії, на якій відібрали відповідне приміщення та селищним головою підписано договір купівлі-продажу на придбання житла, (службової квартири) молодому спеціалісту лікареві урологу медичного закладу Іванченку Денису Миколайовичу. Молодий спеціаліст пропрацював в закладі 3 роки, а відповідно до умов надання службового житла право на приватизацію вказаного житлового приміщення наступає з 09 вересня 2028 року.

  «Я, як голова селищної ради, не можу допустити щоб наша громада залишилась без кваліфікованих медичних працівників, -  зазначив Юрій Шамановський. Адже вчасна, кваліфікована медична допомога – це основа здорового суспільства. Ні для кого не секрет, що для здобуття професії лікаря треба 7 років навчання інституту та інтернатури, це наполеглива праця, яка має заохочуватись та стимулюватись не тільки на рівні держави, а і на місцевому рівні. Дуже рідко молоді спеціалісти ідуть працювати в сільську місцевість, обираючи натомісць урбаністичний напрямок життя. Тож, ми маємо вкрай відповідально ставитись до цього питання, і працювати на перспективу громади, забезпечувати її кваліфікованими кадрами у різних сферах надання послуг.

   На сьогодні ми маємо не повне забезпечення кадрами різних кваліфікаційних напрямків. Наприклад, вкрай необхідно залучення лікаря нейрохірурга, і ми продовжимо роботу по залученню професіоналів до нашої громади. Найменше що ми можемо зробити і, що є обов’язком місцевої влади, це забезпечити працівників належним рівнем проживання.»

  Денис Миколайович працює в нашій лікарні вже три роки, за цей період зарекомендував себе як професіонал своєі справи, уважний, ввічливий, і наполегливий як лікар, у тому сенсі, що йому не байдуже ставлення самого пацієнта до свого здоров’я. Відповідно, коли людина працює, то і є результат...

  Новоархангельська селищна рада разом з депутатським корпусом та колектив КНП «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» щиро вітають молодого лікаря та сподіваються, що домашній затишок і комфорт будуть надихати його на нові професійні здобутки.

  А питання забезпечення житлом медичних працівників знаходиться на постійному контролі особисто селищного голови.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь