A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем вишиванки!

З Днем вишиванки!

  Депутатський корпус Новоархангельської селищної ради восьмого скликання вітає земляків з Днем вишиванки! З щирими побажаннями щастя і міцного здоров'я! Нехай рідна земля вас захищає, охороняє від усіх бід і неприємностей, а головне – надає сил, натхнення на нові досягнення. Завжди залишатися патріотами рідної країни – України. Слава Україні!

16:03 20.05.2021

З Днем вишиванки!

З Днем вишиванки!

  Колектив Новоархангельської селищної ради щиро вітає всіх з Днем вишиванки! Нехай цей День зітре кордони і об'єднає українців по всьому світу, а мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення. Бажаємо зміцнення української ідентичності заради процвітання України. Відмінного настрою і різнокольорових вражень!

15:17 20.05.2021

Оновлений механізм призначення субсидій

Оновлений механізм призначення субсидій

   З травня 2021 року діє оновлений механізм призначення субсидій. Нові зміни дозволять перепризначати субсидії без подання відповідної заяви. Домогосподарствам, у яких відсутні критерії, за яких житлова субсидія не призначається, передбачено автоматичне перепризначення субсидії.   Рішення про призначення житлових субсидій таким домогосподарствам в автоматичному режимі прийматиметься органами соціального захисту населення на підставі інформації Мінфіну за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій (наявність у власності житлових приміщень, транспортних засобів, депозитних рахунків та інше).   Таким чином, призначення житлової субсидії на наступний період домогосподарствам, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років, буде проводитися без звернень громадян, крім домогосподарств, яким житлова субсидія: надавалася у грошовій безготівковій формі (необхідно отримати дані для виплати коштів у готівковій формі); була призначена за фактичним місцем проживання осіб (орендарі житлових приміщень; внутрішньо переміщені особи) (необхідно підтвердити місце фактичного проживання); була призначена без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщенні, які не проживають за місцем реєстрації (необхідно актуалізувати відомості щодо непроживання окремих осіб за місцем реєстрації).    Житлова субсидія громадянам, які звернулися по неї протягом весняно- літнього сезону, призначатиметься із травня. Тобто, поспішати з оформленням документів саме у травні не варто. Також повідомляємо, що з червня 2021 року заплановано запуск програмного комплексу «Соціальна громада». Даний комплекс дає можливість забезпечити,  прийом  документів для призначення житлових субсидій, пільг в громадах Новоархангельської селищної ради старостатами за місцем проживання  та передавати в електронному вигляді до відділу соціального захисту населення Новоархангельської селищної ради, що суттєво пришвидшує опрацювання справ та забезпечує зручність доступу мешканців громади Новоархангельської селищної ради до адміністративних послуг соціального характеру. Також звертаємо Вашу увагу, що прийом документів проводиться  відділом соціального захисту населення Новоархангельської селищної ради, а виплата і розмір субсидії призначаються – відділом державних соціальних допомог, компенсацій, житлових субсидій та пільг управління соціального захисту населення Голованівської районної державної адміністрації. Також, згідно нових правил,  житлові субсидії надаватимуться виключно готівкою.

15:05 20.05.2021

Комісія з питань захисту прав дитини

Комісія з питань захисту прав дитини

    19 травня 2021 року під головуванням заступника голови Новоархангельської селищної ради Миколи Бурдиги відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний було винесено такі питання, а саме:

14:55 19.05.2021

Саме час перевірити дані про свій страховий стаж!

Саме час перевірити дані про свій страховий стаж!

 Відповідно до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування” Пенсійний фонд України формує та веде реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов`язкового державного соціального страхування (далі – Реєстр застрахованих осіб), за відомостями якого обчислюється страховий стаж, призначаються пенсійні та страхові виплати (з тимчасової втрати працездатності, по безробіттю та інші).

16:20 17.05.2021

Увага тендер!

Увага тендер!

Увага тендер! Новоархангельською селищною радою оголошено тендерну процедуру на будівельні роботи та поточний ремонт «Влаштування площадки з монтажем дитячого ігрового та спортивного майданчика за адресою вул. Центральна, смт Новоархангельськ» (парк селища).

15:35 14.05.2021

V засідання виконавчого комітету

V засідання виконавчого комітету

   14 травня 2021 року голова Новоархангельської селищної ради Юрій Шамановський провів V засідання виконавчого комітету Новоархангельської селищної ради. На розгляд членів засідання винесено ряд питань, які обговорено та прийнято відповідні рішення.

13:48 14.05.2021

Гарних травневих свят!

Гарних травневих свят!

   Минулої осені селищним головою було організовано впорядкування території центрального парку. Поступово проходить оновлення дерев. Було висаджено більше 250 дерев та десяток кілограмів цибулин тюльпанів. За допомогою спецтехніки дотримуючись норм і правил посадки, з любов’ю та турботою про рідне селище працівниками Новоархангельської селищної ради було закладено живі алеї червоного дуба, липову та кленові алеї, також біля пам’ятного знаку воїнам інтернаціоналістам висаджено молоді калини. На території парку також висаджено безліч саджанців павловнії (відносно нової для нашої території рослини) з метою в подальшому повністю оновити парк, оскільки старі дерева перебувають вже в аварійному стані та мають не дуже естетичний вигляд.  Період цвітіння павловнії близько 8 тижнів, а щорічний приріст півтора і більше метрів.

15:00 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь