Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новоархангельської селищної ради

Дата: 07.06.2021 17:06
Кількість переглядів: 668

   Селищний голова Юрій Шамановський провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Новоархангельській селищній раді. На яку запрошено депутатів членів постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, а також представників КП ''Новоархангельське ЖКГ''.

   Основним питанням порядку денного засідання було питання водопостачання селища та сплати боргу за електроенергію.

   Члени комісії заслухали інформацію начальника КП ''Новоархангельське ЖКГ'' Олександра Федорова щодо ситуації, яка склалася з водопостачанням в селищі.

   Селищний голова Юрій Шамановський доручив працівникам КП ''Новоархангельське ЖКГ'' терміново пропрацювати з населенням питання  заключення договорів з водопостачання. А також наголосив на необхідність включення окремого пункту договору: «В разі несвоєчасної сплати за надання послуг водопостачання буде перервано до повного погашення заборгованості». Під час обговорення проблемних питань, від членів комісії та депутатів селищної ради надійшла пропозиція про зміну керівного складу комунальної установи, так як вони, до цього часу не заключили договори на водопостачання з абонентами, і не в змозі самостійно налагодити з користувачами водопостачання зв'язок, роботу комунальної установи визнано незадовільною. Пропозицію було підтримано голосуванням, і в більшій кількості голосів проголосували за те, щоб змінити керівника і бухгалтера комунальної установи ''Новоархангельське ЖКГ''. Також  працівникам установи доручено провести роботу з кожним «проблемним» абонентом (що не сплачує за воду) з метою вияснення та усунення причин несплати, роз’яснити ситуацію, щодо оплати за послуги, так як припинення подачі води сталося через заборгованість за електроенергію.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь