A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті та примирення

День пам'яті та примирення

 Сьогодні 7 травня традиційно відбувся мітинг приурочений Дню пам’яті та примирення Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

11:33 07.05.2021

Грантовий проект із реекспозиції  Новоархангельського краєзнавчого музею

Грантовий проект із реекспозиції Новоархангельського краєзнавчого музею

  28 квітня 2021 року Новоархангельську громаду відвідали високоповажні гості керівництво району та області, а саме перший заступник голови обласної ради Семенюк Юрій Анатолійович, виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Валерій Олександрович Жалдак, голова Голованівської райдержадміністраці Голімбієвський Олег Дмитрович,  керівництво Новоархангельської селищної ради разом зі зберігачем музейних фондів Владиславом Шимченком зустрілися з делегацією в стінах краєзнавчого музею. Темою зустрічі була гордість та досягнення нашої громади – отримання гранту на реалізацію розвитку культури туризму та розвитку Новоархангельської громади.    «Український культурний фонд», до якого під керівництвом відомого українського науковця, археолога, дослідника трипільської культури та доктора історичних наук Михайла Юрійовича Відейка було подано заявку Новоархангельським краєзнавчим музеєм на фінансування у програму «Культура. Туризм. Регіони» – Локальний музей, схвалив виділення коштів у розмірі майже мільйона гривень на проект «Культурні маршрути давніх цивілізацій», яким передбачено оновлення експозиції музею задля представлення визначної пам’ятки археології – Небелівського храму доби Трипілля, першої відомо культової споруди цієї прадавньої цивілізації.

10:55 05.05.2021

Комісія з питань захисту прав дитини

Комісія з питань захисту прав дитини

    28 квітня 2021 року під головуванням заступника голови Новоархангельської селищної ради Миколи Бурдиги відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний було винесено такі питання, а саме:

10:22 05.05.2021

Про недопущення загострення епідеміологічної ситуації в період Великодніх свят

Про недопущення загострення епідеміологічної ситуації в період Великодніх свят

  Відповідно до Постанови кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 ”Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” повідомляємо наступне.   На території області продовжується ”помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки та забезпечується виконання обмежувальних протиепідемічних заходів.   У зв'язку з цим на території області забороняється проведення масових (культурних, спортивних,. розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів за участю ніж однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі) або наповненість залів понад 50 відсотків місць в окремому.   У рамках проведення заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 повідомляємо про можливе застосування адміністративних покарань (штрафів) в разі недотримання всіх протиепідемічних заходів.    В період наближення та проведення Великодніх свят рекомендуємо представникам всіх релігійних організацій та церков, а також жителів та гостей підвідомчої території:   - впродовж дії правового режиму надзвичайної ситуації при можливості проведення богослужінь та інших релігійних обрядів усіх видів лише в дистанційному варіанті;   - обмежити проведення богослужінь, релігійних обрядів, церемоній та процесій в культових будівлях, інших місцях богослужінь або релігійних зібрань, а також перебування громадян у таких будівлях і місцях, а також здійснення таких дій за технічної можливості з використанням електронних засобів комунікації;  встановити заборону на здійснення обрядів, що передбачають фізичний контакт (наприклад поцілунки святинь);   - інформувати прихожан на службах напередодні Великодня а також при вході до храмів щодо формату святкування;   - відвідувати обряд благословення та освячення їжі лише 1 ocо6i від домогосподарства, утриматись від сімейних відвідувань;   - утриматись від відвідування служби людьми похилого віку та з хронічними захворюваннями;   - заохотити утриматись від святкових обіймів та привітань з безпосереднім контактом.

15:49 26.04.2021

Перевірка способу життя неповнолітнього засудженого за місцем його проживання

Перевірка способу життя неповнолітнього засудженого за місцем його проживання

   Днями, фахівцем Новоархангельського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталією Вязниковою та фахівцем з соціальної роботи Новоархангельського селищного центру соціальних служб Оленою Волощук було здійснено перевірку за місцем проживання неповнолітнього суб’єкта пробації та проведено ознайомлювальну, попереджувальну і виховну бесіду з неповнолітнім та його бабусею з метою усунення причин і умов, які сприяли вчиненню кримінального правопорушення.

10:13 21.04.2021

Про завершення опалювального сезону

Про завершення опалювального сезону

Відповідно до правил підготовки теплових господарств до опалювального сезону, затверджених наказом міністерства палива та енергетики України, у зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб, яка становить більш як +8 С°, відповідно до пп. 7.9.4 Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 № 71, керуючись п.п. 1, 5 п. “а” ст. 30, ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, вирішено припинити опалювальний сезон 2020/2021 року на території Новоархангельської селищної ради з 15 квітня 2021 року.

13:54 13.04.2021

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

9 квітня 2021 року  голова Новоархангельської селищної ради Юрій Шамановський   провів засідання виконавчого комітету Новоархангельської селищної ради. 

16:35 09.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь