Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Святкування Дня захисту дітей

Дата: 02.06.2021 14:34
Кількість переглядів: 735

   1 червня традиційно відбулись заходи  нагоди святкування Дня захисту дітей. З вітальним словом та побажаннями веселого літнього дозвілля до дітей та гостей свята звернувся селищний голова Юрій Шамановський. Він вручив безкоштовні путівки для літнього оздоровлення в дитячому таборі «Бригантина» Прохоренку Ігорю – лауреату І ступеню Міжнародного багатожанрового фестивалю – конкурсу в м.Запоріжжя, лауреату ІІ ступеню Всеукраїнського фестивалю в м.Рівне, лауреату ІІІ ступеню Міжнародного фестивалю конкурсу «Зимова мелодія» Словаччина м.Братислава. Солодкому Віталію першому бомбардиру області, переможцю першості Кіровоградської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд районів сезону 2020-2021 років. Грабчак Вероніці за успіхи у навчанні, активну участь у житті класу і школи та спортивні змагання. Мамализі Юлії переможниці конкурсу «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

  Юрій Шамановський нагородив грамотами та грошовою премією команду переможців першості Кіровоградської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд районів сезону 2020-2021 років Бараболю Ростислава, Садікова Андрія, Маринця Дениса, Малкова Іллю, Сіденка Владислава, Забитівського Максима, Пенту Максима, Токаренко Максима, Толочко Богдана, Шевченка Артема, Похимей Іллю, Гука Іллю, Шинкарука Владислава, Гладкова Антона, Залізка Богдана, Реву Максима, Якубенка Тимура, Вихристюка Олега, Голубенка Романа, Кравченка Олександра, Солодкого Віталія.

  Начальник служби у справах дітей Тетяна Головань привітала дітей та подякувала за надану спонсорську допомогу таким меценатам: депутатам селищної та районної ради: Косенко Ірині Миколаївні, Кириченко Василю Сергійовичу, Бугаєнко Василю Васильовичу, Бербезі Оксані Миколаївні, Баліцьким Ользі Михайлівні та Миколі Васильовичу, Шамановському Ярославу Юрійовичу, Приймі Олені Володимирівні, Голобородько Ользі Пантелеймонівні та Олександру Васильовичу, Малому Володимиру Миколайовичу, Поворознику Ігору Петровичу та приватним підприємцям Скупенко Миколі Олеговичу та Степаненко Едуарду Івановичу.

  Для дітей було організовано розважальну квест-гру «Ми - щасливі діти», де вони відвідали локації «Танцюють всі», «Душа художника», «Діти України», «Юні дослідники», «Без пісні нема України», «Кіно і діти», «Спорт – це життя», «Фортеця безпеки». Також працювала окрема квест-локація від Новоархангельського краєзнавчого музею «Флора і фауна». Окрім цього у парку відбувалася міні-дискотека для діток, волейбол, конкурс малюнків на асфальті та флешмоб. На головній площі селища працювала фотозона «Безпечний Новоархангельськ» та інтерактивна виставка «Бібліостихія». На святі були присутні фотограф та відеограф. Діти отримали подарунки та морозиво.

  Свято відбулося завдяки спільним зусиллям керуючої справами виконавчого комітету та працівників служби у справах дітей, відділу культури, туризму та культурної спадщини, відділу освіти, молоді та спорту, відділу економіки та інвестицій, станції юних натуралістів, будинку дитячої та юнацької творчості, Новоархангельського будинку культури, Новоархангельського краєзнавчого музею, Новоархангельської школи естетичного виховання, Новоархангельської центральної публічної бібліотеки, Новоархангельської бібліотеки для дітей, дитячо-юнацької спортивної школи, СПД №3 (поліція), ДПРЧ №31.

  Завдяки усім, хто долучився до проведення свята, діти отримали хороший настрій і позитивні емоції, відчули радість спілкування, підтримку і любов дорослих, віру і надію на щасливе мирне життя. Давайте будемо щасливі, всі без винятку!

Фото з заходу можна переглянути у вкладці Фотогалерея. Приємного перегляду

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь