A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті

Засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті

  2 червня 2021 року відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті за участі голови комісії Бурдиги М.Д., заступника голови комісії Белєй Г.П., секретаря комісії Єфременко І.С., а також члени комісії: Попко М.В., Бовкун В.В., Чирка В.В., Баліцька О.М., Животовська О.М., Наконечна О.В., Цимбалюк Л.Б.

09:28 03.06.2021

Оголошення про громадські слухання щодо розробки детального плану території за межами населеного пункту по вул. Далека села Торговиця Голованівського району Кіровоградської області для розміщення наземних фотоелектричних сонячних електростанцій Голов

Оголошення про громадські слухання щодо розробки детального плану території за межами населеного пункту по вул. Далека села Торговиця Голованівського району Кіровоградської області для розміщення наземних фотоелектричних сонячних електростанцій Голов

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555, Голованівська районна державна адміністрація повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: « Детальний план території за межами населеного пункту по вул. Далека села Торговиця Голованівського району Кіровоградської області для розміщення наземних фотоелектричних сонячних електростанцій»

09:26 03.06.2021

Святкування Дня захисту дітей

Святкування Дня захисту дітей

   1 червня традиційно відбулись заходи  нагоди святкування Дня захисту дітей. З вітальним словом та побажаннями веселого літнього дозвілля до дітей та гостей свята звернувся селищний голова Юрій Шамановський. Він вручив безкоштовні путівки для літнього оздоровлення в дитячому таборі «Бригантина» Прохоренку Ігорю – лауреату І ступеню Міжнародного багатожанрового фестивалю – конкурсу в м.Запоріжжя, лауреату ІІ ступеню Всеукраїнського фестивалю в м.Рівне, лауреату ІІІ ступеню Міжнародного фестивалю конкурсу «Зимова мелодія» Словаччина м.Братислава. Солодкому Віталію першому бомбардиру області, переможцю першості Кіровоградської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд районів сезону 2020-2021 років. Грабчак Вероніці за успіхи у навчанні, активну участь у житті класу і школи та спортивні змагання. Мамализі Юлії переможниці конкурсу «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

14:34 02.06.2021

З Днем захисту дітей!

З Днем захисту дітей!

   1 червня у всьому світі відзначають День захисту дітей. Цей день асоціюється з веселощами, морозивом, атракціонами і початком літніх шкільних канікул. Але насправді це свято несе за собою не зовсім розважальний підтекст. Воно покликане привернути увагу суспільства до проблем дітей. День захисту дітей був заснований в листопаді 1949 року в Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок, вперше відзначався в 1950 році.

08:30 01.06.2021

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

  Новоархангельська селищна рада пропонує до громадського обговорення проект рішення Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів територіальної громади Новоархангельської селищної  ради Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються Новоархангельською селищною радою до 15 червня 2021 року на електрону адресу novselrada@ukr.net довідки за телефоном (05255) 2-24-39

09:58 28.05.2021

Щодо призначення житлових субсидій

Щодо призначення житлових субсидій

  Постановою Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 року № 505 Деякі питання призначення житлових субсидій» внесено зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого Постановою КМУ від 21 жовтня 1995 року № 848.

15:47 26.05.2021

Комплексна перевірка

Комплексна перевірка

   Головним управлінням державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області проведено комплексну перевірку діяльності Новоархангельської селищної ради щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту та діяльності аварійно-рятувальної служби, а саме:

08:19 26.05.2021

Держгеокадастр інформує

Держгеокадастр інформує

Територіальним громадам слід вживати вичерпних заходів щодо забезпечення періодичності проведення НГО земель у встановленому законодавством порядку 

11:28 24.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь