A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Перше засідання Робочої групи з розробки Стратегії Новоархангельської територіальної громади на 2021-2030 роки

Дата: 10.06.2021 16:42
Кількість переглядів: 716

10 червня 2021 року відбулося перше засідання Робочої групи з розробки Стратегії Новоархангельської територіальної громади на 2021-2030 роки в якому взяли участь голова Новоархангельської селищної ради Юрій Шамановський та Робоча група, до складу якої увійшли керівники та спеціалісти структурних підрозділів Новоархангельської селищної ради, старости сіл, члени громадських організацій, представники освіти, культури, соціального захисту населення, правоохоронних органів, надзвичайних ситуацій, депутати. А також були запрошені гості – представники ЗМІ, Новоархангельської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, управління соціального захисту населення.

Порядок денний включав такі питання:

  1. Відкриття засідання Робочої групи.
  2. Про теоретичні засади розробки Стратегії громади.
  3. Про комунікацію в громаді. Форми комунікації у Новоархангельській територіальній громаді. Затвердження звіту про опитування мешканців громади.
  4. Про SWOT аналіз як ефективний інструмент створення стратегічного планування. Брейншторм.
  5. Про функціональний розподіл підготовки інформації у відповідній сфері діяльності.

Засідання минуло досить продуктивно. Після теоретичної частини, представленої секретарем Робочої групи Людмилою Сидоренко, учасників засідання було об’єднано у 4 команди для опрацювання 4 критеріїв SWOT-аналізу: сильні та слабкі сторони територіальної громади, можливості та загрози.

 Комунікація відбувалася на високому рівні, у формі дискусії піднімалося багато нагальних питань. Велику увагу учасниками заходу було приділено звіту анкетного опитування мешканців громади, де учасниками було запропоновано продовжити тривалість опитування і розширити його методологію. Однією із пропозицій, яка була підтримана членами Робочої групи стало створення скриньки «Для пропозицій», у якій мешканці громади можуть залишати пропозиції щодо розвитку громади (за бажанням –анонімно), які обов’язково будуть опрацьовані та взяті до уваги! Ця скринька буде розміщена у вільному доступі біля центрального входу до будівлі Новоархангельської селищної ради.

Учасники засідання та члени робочої групи отримали завдання опрацювати деякі статистичні дані та піготувати інформацію на наступне засідання Робочої групи, яке відбудеться 22 червня 2021 року.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 1 засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новоархангельської територіальної громади на 2021-2030 роки

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь