Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Новоархангельській селищній раді

Дата: 21.07.2021 13:33
Кількість переглядів: 656

21 липня 2021 року відбулося  позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Новоархангельській селищній раді. На засіданні був присутній заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Поліщук Сергій Юрійович.

Члени комісії визнали  надзвичайну ситуацію природного характеру  на території Новоархангельської територіальної громади 20 липня 2021 року о 19.00 годині, що сталась внаслідок буревію, що пов’язаний із сильною дощовою зливою (кількість опадів 300 мм і більше), тривалістю 20 хвилин та  сильним вітром (28-30 метрів за секунду),  що призвело до пошкоджень ліній електропередач, покрівлі будівель, дерев, огорож, споруд.

Шевчук В’ячеслав Дмитрович  начальник Новоархангельського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго»  довів до відома членів комісії про проведення робіт щодо ліквідації наслідків буревію,  а саме: очищення електроліній від повалених дерев. Станом на зараз роботи тривають.

Самелюк Олександр Сергійович заступник начальника Голованівського районного управління ДСНС в Кіровоградській області, підполковник служби  цивільного захисту доповів про роботу бригад по домоволодіннях, де здійснюються роботи по вивезенню уламків дерев та покрівель, розчищення доріг від уламків дерев.

Шамановський Юрій Павлович дав доручення відповідним службам безперебійно продовжувати роботи по наданню допомоги населенню в розчищенні дворів та вулиць та повідомив учасникам наради про те, що  відразу після завершення буревію відновлено електропостачання до об’єктів соціальної сфери: лікарня та дошкільні заклади, тобто встановлено генератори, для подачі струму.

Поліщук  Сергій Юрійович доручив всім учасникам наради оперативно реагувати на виявлені факти, здійснити збір інформації та фотофіксацію по домоволодіннях та багатоповерхових будинках, обрахувати нанесені збитки та подати інформацію до Кіровоградської обласної державної адміністрації та Голованівської районної державної адміністрації для можливого виділення додаткових коштів на покриття витрат пов’язаних з відновлювальними роботами.

Також повідомляємо, що за дорученням Юрія Павловича у фойє приміщення селищної ради за адресою вул. Центральна, 31 працівниками селищної ради приймаються  заяви від потерпілих громадян на відшкодування понесених витрат.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь