A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Відкриття спортивного майданчика в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна - активні парки»

25 вересня 2021 року в центральному парку селища Новоархангельськ відбулося урочисте  відкриття спортивного майданчика в рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Здорова Україна - активні парки".

11:31 27.09.2021

ДРУГИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ «РЕФОРМА СИСТЕМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ»

9 вересня 2021 року в Одесі за участі Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета і Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка  відбувся другий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування».  Захід пройшов у межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Першої леді Олени Зеленської та у співпраці Міністерства освіти і науки з Міністерством охорони здоров’я, Міністерством економіки, Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування», Одеською обласною державною адміністрацією та Одеською міською радою.

11:48 10.09.2021

Серпневий педагогічний Форум-2021

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневою конференцією педагогічних працівників, в рамках якої аналізуються проблемні питання та визначаються стратегічні пріоритети розвитку освіти. Учасники освітнього процесу: працівники освіти, батьки та учні - з хвилюванням чекають початку нового 2021-2022 навчального року,  мріють зібратися разом у велику освітянську родину. Варто відзначити, що цей навчальний рік особливий для України, адже ми святкуємо 30-у річницю Незалежності нашої держави.

11:42 01.09.2021

Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи

Сьогодні в Україні інклюзивне навчання організовано у майже 43% шкіл, працює понад 18 тисяч інклюзивних класів. За останні десять років інклюзія суттєво проникла в українські школи. Для порівняння, п’ять років тому в інклюзивних класах навчалось вдесятеро менше, ніж зараз. Разом із тим, дослідження якості інклюзивного навчання, проведене Державною службою якості освіти, виявило низку викликів на рівні організації інклюзивного навчання, кваліфікації вчителів, методичного забезпечення освітнього процесу, розвитку інфраструктури та забезпечення фінансування, взаємодії з інклюзивно-ресурсними центрами (ІРЦ).

13:44 03.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь