A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Парний турнір із настільного тенісу серед дорослих жителів Новоархангельщини

Дата: 19.12.2023 14:40
Кількість переглядів: 54

   На виконання плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» та з метою формування здорового способу життя 16 грудня 2023 року на базі Комунального закладу «Новоархангельський ліцей «Лідер» відбулися змагання з настільного тенісу серед дорослих жителів Новоархангельщини.

   Організаторами турніру виступили консультант аналітичної служби професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської селищної ради Тарасюк Олександр та вчитель фізичного виховання Новоархангельського ліцею «Лідер» Холоденко Олександр.

   Із вступним словом виступив організатор заходу Тарасюк Олександр. Він привітав гравців з участю в турнірі, побажав всім перемоги і акцентував увагу на тому, що такі змагання маємо змогу проводити завдяки солдатам та добровольцям, які боронять суверенітет та територіальну цілісність нашої держави. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

   Організатори турніру вирішили передати на потреби ЗСУ місцевим волонтерам весь призовий фонд, який був зібраний небайдужими людьми, які вболівають за Україну, а саме: Кожухар О.В., Усов В.І., Готовкін М.А., Степаненко Е.І., Кирстя В.М., Малий В.М., Тарасюк О.А., Танасієнко С.І.

   У змаганнях взяли участь 22 гравці із 11 команд, які були розподілені на дві групи, у межах  якої учасники зіграли між собою по одній грі. Після цього вони змагалися із представниками іншої групи відповідно до місця, яке посіли в своїй групі. Переможцями та призерами парного турніру з настільного тенісу серед дорослих жителів
 

Новоархангельщини стали такі команди:

І місце – Пента Микола та Цапенко Андрій;

ІІ місце – Харті Сергій та Скрипка Олександр;

ІІІ місце – Гетьман Станіслав та Бабіцький Михайло.

   До даної акції долучились всі працівники відділу освіти, молоді та спорту     Новоархангельської селищної ради, перерахувавши одноденну заробітну плату на потреби ЗСУ.

   Разом до перемоги! Тримаймо стрій! Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь