A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

День Соборності України

22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений  Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. З метою належного відзначення цієї дати у закладах освіти Новоархангельської селищної ради проведено відповідні тематичні заходи присвячені історії національно-визвольних змагань в Україні на початку XX століття, боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України.

15:51 24.01.2022

Святкування новорічних та різдвяних свят!

Новорічні та різдвяні свята - надзвичайні моменти в житті кожної людини, а особливо дітей. У ці дні малеча очікує на незвичайні сюрпризи і з нетерпінням готується до святкових заходів. З метою організації змістовного дозвілля дітей, створення необхідних умов для їх відпочинку під час новорічних та різдвяних свят з 04 по 06 січня 2022 року біля головної ялинки селища Новоархангельськ відбуваються новорічні заходи, підготовлені педагогічними колективами закладів загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради.

11:58 05.01.2022

Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів»

Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» —це фінансова підтримка закладів освіти, що спрямована на ремонт будівель, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів та навчальних кабінетів, оновлення інтер’єру. Школа повинна стати безпечним та комфортним середовищем для кожного учня.

12:12 30.12.2021

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Кіровоградської МАН

Сучасне суспільство перед нами ставить нові виклики, особливо  перед  студентами та школярами. Адже вони перебувають на етапі формування особистості, формування людини-фахівця в певній галузі науки. Саме від інтелектуального рівня громадян цього віку залежить розвиток держави і рівень життя людей в цілому. Варто відмітити, що базові знання, вміння працювати з джерелами та робити висновки дитина отримує  в школі. Більш ґрунтовні навики набуває, беручи участь в освітніх заходах, які базуються на поглибленому вивченні навчальних предметів.

09:41 24.12.2021

"Гімназіада 2021-2022" - волейбол!

На виконання плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» та з метою формування здорового способу життя 07 грудня 2021 року в м. Помічна відбулися зональні обласні змагання з волейболу серед дівчат закладів загальної середньої освіти.

10:20 08.12.2021

Ми пишаємося спортивними досягненнями !

Краса і велич, боротьба і сила духу, вирій почуттів, усе це чудовий і багатий світ спорту. Саме у великий спортивний світ увійшли багато видатних спортсменів та тренерів нашої землі. І нам є чим пишатися, бо наші спортсмени одні із найкращих.

12:25 29.11.2021

Проведення супервізії впровадження Концепції «Нова українська школа»

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 04 квітня 2018 року № 237 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної  загальної середньої освіти «Нова українська школа», від 17 травня 2021 року № 476 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у 2021 році», 17 листопада для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради, що забезпечують здобуття початкової освіти була проведена супервізія - новий інструмент професійної підтримки та професійного розвитку педагогічних працівників в умовах реалізації завдань Нової української школи.

15:41 17.11.2021

Придбання ноутбуків

Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 22 липня 2021 року № 523-р затверджений перелік закладів загальної середньої освіти, яким у 2021 році будуть придбані ноутбуки за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19 для педагогічних працівників для організації дистанційного навчання.

13:33 11.11.2021

"Гімназіада 2021-2022" Настільний теніс.

На виконання плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» та з метою формування здорового способу життя 22 жовтня 2021 року на базі дитячо-юнацької спортивної школи ОЗО «Новоархангельський навчально-виховний комплекс «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - гімназія» відбулися змагання з настільного тенісу серед дівчат та юнаків закладів загальної середньої освіти.

15:29 22.10.2021

Що нового в інституційному аудиті шкіл?

Управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській області надсилає  посилання на реліз до вебінару «Що нового в інституційному аудиті шкіл»:

13:31 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь