A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково- дослiдницьких робiт учнiв-членiв Малої академiї наук України.

22 грудня відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослiдницьких робiт учнiв-членiв Малої академiї наук України. Захід пройшов у режимі онлайн у формі наукової конференції, на яку учасники готували презентації відповідно до обраної теми науково-дослідницької роботи.  На Конкурс було подано 4 учнівські роботи  слухачів НТУ "Інтелект"  Новоархангельського ліцею «Лідер», 4 роботи слухачів НТУ «Пошук» Торговицького ліцею імені Є.Ф.Маланюка, 1 робота слухачки НТУ «Ерудит» Новоархангельського  ліцею «Меридіан» у таких наукових відділеннях: інформаційні технології – 1, літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство – 1, екологія та аграрні науки - 1; філософія та суспільствознавство – 1;  хімія та біологія – 1; філологія – 3; математика - 1. 

14:13 03.01.2024

24 грудня відбулися олімпіади з біології (9 учасників) та правознавства (5 учасників)

24 грудня відбулися олімпіади з біології (9 учасників) та правознавства (5 учасників). Завдання з цих предметів складалися з теоретичного та практичного туру. Фаховим журі, яке перевіряло роботи учасників олімпіад з англійської мови, біології, правознавства, астрономії, визначило переможців, які продовжать роботу в третьому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.

13:33 29.12.2023

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

23 грудня відбувся ІІ етап  Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, у якому взяли участь 13 учнів з шести закладів загальної середньої освіти. Учасники олімпіади виконували завдання з чотирьох видів мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, письма та усного мовлення. У цей день учні 10-11 класів взяли участь в олімпіаді з астрономії.

13:30 29.12.2023

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

24 грудня відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, яка проводилася дистанційно. У конкурсному випробуванні взяли участь 5 учнів закладів загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради, а саме: Новоархангельського ліцею «Лідер», Торговицького ліцею імені Є.Ф.Маланюка. За перемогу в цих інтелектуальних випробуваннях змагалися учнів 9-11 класів. Завдання були укладені в межах чинних навчальних програм з правознавства для 9 – 11 класів закладів загальної середньої освіти, що передбачали, як знання теоретичного матеріалу (робота з понятійним апаратом; завдання на характеристику правового порядку, явища чи правової процедури тощо), так і практичних умінь розв’язання ситуацій у вигляді юридичних задач (правових ситуацій). Конкурсне випробування було складним, цікавим і важливим для кожного учасника/учасниці. Всеукраїнська учнівська олімпіада була спрямована на пошук, підтримку та розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді.  Адже участь в олімпіадах дає змогу реалізувати свій потенціал, віру в свої сили, дає змогу зрозуміти певні властивості, необхідні успішної людини.  Членами компетентного журі, за результатами перевірки робіт, було визначено переможців ІІ етапу олімпіади. Учасники, які посіли І місце, візьмуть участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

15:34 26.12.2023

Вітання з Різдвом!

Уся Україна нині, 25 грудня, святкує Різдво Христове. Вітаємо всіх із цим чудовим святом. Нехай завжди ваші оселі й серця будуть наповнені спокоєм, любов’ю та теплом.  Бажаємо здоров'я, миру, благодаті, чистоти помислів, родинного затишку, злагоди й гармонії, щоб у житті були тільки позитивні зміни та приємні сюрпризи. Нехай це свято принесе в Україну перемогу та мир. З Різдвом Христовим!

15:31 26.12.2023

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

17 грудня відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, яка проводилася дистанційно. У конкурсному випробуванні взяли участь 23 учні закладів загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради, а саме: Ганнівської філії, Мар’янівської філії, Скалівської філії, Кам’янецької філії, Новоархангельського ліцею «Лідер», Новоархангельського ліцею «Меридіан», Торговицького ліцею імені Є.Ф.Маланюка. За перемогу в цих інтелектуальних випробуваннях змагалися учнів 8-11 класів, а саме: 6 семикласників, 7 восьмикласників, 6 дев’ятикласників, по 2 учнів 10 та 11 класів.    Змагання були складними, але водночас дуже цікавими і важливими для кожного з учасників. Всеукраїнська учнівська олімпіада була спрямована на розвиток здібностей до хімії. Результати дозволили учням визначити рівень власних досягнень та покращити підготовку до майбутніх змагань. Фахове журі визначило переможців у кожній віковій категорії. Учасники, які посіли І місце, візьмуть участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.

17:23 23.12.2023

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

16 грудня у дистанційній формі відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. До виконання завдань долучилося 10 учнів закладів загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради, а саме: Марянівської філії, Скалівської філії, Новоархангельського ліцею «Лідер», Новоархангельського ліцею «Меридіан», Торговицького ліцею імені Є.Ф.Маланюка. Учасники виконували завдання теоретичного і практичного турів та тести. Фахове журі визначило переможців у кожній віковій категорії.

09:55 21.12.2023

Парний турнір із настільного тенісу серед дорослих жителів Новоархангельщини

   На виконання плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» та з метою формування здорового способу життя 16 грудня 2023 року на базі Комунального закладу «Новоархангельський ліцей «Лідер» відбулися змагання з настільного тенісу серед дорослих жителів Новоархангельщини.

14:40 19.12.2023

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

10 грудня відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики серед учнів 6-11 класів у дистанційній формі з дотриманням заходів безпеки в умовах воєнного стану. До виконання завдань долучилося 36 дітей закладів загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради, а саме: Новоархангельського ліцею «Лідер», Новоархангельського ліцею «Меридіан», Торговицького ліцею імені Є.Ф.Маланюка, Свердликівської філії, Кам’янецької філії. Фахове журі визначило переможців у кожній віковій категорії. Всі, хто був дотичний до проведення олімпіади, проявили високу згуртованість, витримку, незламність і патріотизм.

15:05 17.12.2023

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

09 грудня відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури у дистанційній формі. До виконання завдань долучилося 11 обдарованих дітей  7-11 класів закладів загальної середньої освіти, а саме: Свердликівської філії, Новоархангельського ліцею «Лідер», Новоархангельського ліцею «Меридіан», Торговицького ліцею імені Є.Ф.Маланюка. Завдання з української мови та літератури мали  творче спрямування. Під час роботи учні виявили свій рівень креативного, критичного, аналітичного мислення та філологічних здібностей. Фахове журі визначило у кожній віковій категорії переможців, які продовжать роботу у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури серед учнів 8-11 класів. Віримо, що діти продовжуватимуть розвиватися та досягати нових висот у цей непростий для нас час.

15:03 17.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь