A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Податкова інформує

Як перевірити термін дії кваліфікованого сертифіката?

Новоархангельська ДПІ надає роз»яснення  загальнодоступного  інформаційного ресурсу ДПС про те,  як   перевірити термін дії кваліфікованого сертифіката відкритого ключа, отриманого в Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (далі – КН ЕДП ІДД ДПС)? Дану інформацію  можна перевірити  на офіційному інформаційному ресурсі КН ЕДП ІДД ДПС наступним чином:      1) за посиланням Головна/«Пошук сертифікатів та СВС»/«Пошук сертифікатів».      Для цього в полі:      «код ЄДРПОУ» необхідно зазначити відповідно код ЄДРПОУ (для юридичних осіб);      «Реєстраційний номер облікової картки платника податків» – реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта у разі, якщо через релігійні переконання користувач в установленому порядку відмовився від реєстраційного номеру облікової картки платника податків та має відповідну відмітку у паспорті (для фізичних осіб);      «УНЗР ІD картки» – унікальний номер запису у реєстрі ІD картки (для фізичних осіб).      При цьому пошук сертифікатів користувачем може здійснюватись за одним або декількома реквізитами.      Після проставлення відповідних реквізитів користувачу необхідно натиснути «Пошук». У вікні «Результати пошуку» зазначено відомості про початок та закінчення строку дії кваліфікованого сертифіката відкритого ключа;      2) за допомогою безкоштовного програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» (далі – Програма), актуальна версія якого доступна для завантаження за посиланням: Головна/«Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО»/«Програмне забезпечення»/«Засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки – «ІІТ Користувач ЦСК-1»/«Інсталяційний пакет «ІІТ Користувач ЦСК-ЦСК-1.3.1 (версія:1.3.1.46)».

10:42 13.04.2021

Зробили помилку в ф. №20-ОПП щодо коду КОАТУУ: як виправити?

Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області що відповідно до п. 63.3 ПКУ, платник податків зобов’язаний стати на облік у відповідних контролюючих органах за основним та неосновним місцем обліку, повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, контролюючі органи за основним місцем обліку згідно з розд. VIII Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Мінфіну від 09.12.2011 р. №1588 із змінами та доповненнями (далі – Порядок №1588), шляхом подання повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою №20-ОПП (далі – повідомлення за ф. №20-ОПП).

10:41 12.04.2021

Деклараційна кампанія — 2021: як декларувати інвестиційний прибуток?

     Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській  області надає роз’яснення щодо кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2021 році. Так, при укладанні договору купівлі-продажу інвестиційного активу та отримання інвестиційного прибутку від такої операції, у фізичної особи, що отримала такий дохід, виникає обов’язок задекларувати отримані кошти у вигляді інвестиційного прибутку за підсумками 2020 року та подати річну декларацію про майновий стан і доходи у поточному році.

10:26 09.04.2021

Платник ЄП на ринку не надав ФОП-покупцеві первинні документи на товар: яка передбачена відповідальність?

Новоархангельська  ДПІ ГУ ДПС в Кіровоградській  області нагадує, що відповідно до п. 6 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» РРО та/або програмні РРО та розрахункові книжки не застосовуються при продажу товарів (наданні послуг) платниками єдиного податку (фізичними особами – підприємцями), які не застосовують РРО та/або програмні РРО відповідно до Податкового кодексу України (далі – Кодекс).

10:00 29.03.2021

Чи може суб»єкт господарювання(юридична особа або ФОП) на загальній системі оподаткування реалізовувати продукцію на ринках,ярмарках без застосування РРО та/ або ПРРО?

Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що при реалізації продукції на ринках, ярмарках (за винятком розташованих на їх території магазинів, кіосків, палаток, павільйонів, приміщень контейнерного типу), дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) або програмних РРО (далі – ПРРО) з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій при умові, якщо граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів складає менше 500 тис. грн. на один суб’єкт господарської діяльності.      У разі перевищення річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів суб’єкт господарювання зобов’язаний в місячний термін з дати перевищення річного обсягу розрахункових операцій зареєструвати РРО та/або ПРРО, та проводити розрахунки із застосовуванням РРО або ПРРО.

09:59 25.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь