A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Податкова інформує

Деклараційна кампанія 2024: про декларування та оподаткування іноземних доходів

Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області  повідомляє, що триває кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2023 році. Статтею 67 Конституції України визначено, що кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Усі громадяни відповідно до порядку, встановленого законом, щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік.

16:33 10.04.2024

Як проводити через ПРРО розрахункові операції «накладений платіж» та/або «післяплата»?

   ДПС  України  звертає увагу, що у ПРРО від ДПС надано користувачу можливість, після виконання дії «Сформувати чек», обрати відповідну умову оплати за товар (послугу). У вікні «Умови оплати» користувач обирає одну з умов оплати за товар (послугу): передплата, чергова сплата, остаточний розрахунок.

16:28 10.04.2024

Тривають заходи податкового контролю щодо суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахунки із споживачами за продані товари

Державна податкова служба України нагадує, що територіальними підрозділами податкового аудиту ДПС на постійній основі здійснюється активний моніторинг та аналіз інформації щодо суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахунки із споживачами за продані товари (надані послуги).

11:17 03.04.2024

Окремим платникам обмежено повернення помилково та/або надміру сплачені суми єдиного внеску

Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що у зв’язку з прийняттям Закону України від 10 серпня 2023 року № 3317-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» (далі – Закон № 3317) та з метою неухильного дотримання контролюючими органами Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон № 2464) повідомляє таке.

11:15 03.04.2024

Обов’язкове застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахунків за продані товари через Інтернет

Новоархангельська  ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській  області нагадує, що правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг визначає Закон України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі громадського харчування та послуг» із змінами (далі – Закон № 265). 

14:06 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь