A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Служба пробації

Захід до Міжнародного дня захисту дітей

   Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – чудове свято радості надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення їх мрій, сподівань на краще. Дитинство кожної дитини має бути під захистом – захистом прав, здоров’я та життя підростаючого покоління.

11:39 23.06.2023

Національне-патріотичне виховання в умовах війни

    Виклики сьогодення чітко засвідчили життєву необхідність активізації національно-патріотичного виховання, що є наскрізним виховним процесом, спрямованим на утвердження української національної та громадянської ідентичності. Національно-патріотичне виховання під час війни є важливим елементом формування громадянської позиції та національної свідомості.

16:26 22.05.2023

Виховний захід до Великодня

    Великдень – це свято, яке уособлює головні людські цінності та ідеї: перемогу добра над злом, прощення та здатністю до самопожертви заради щастя інших. Це свято є важливим елементом української культури, а також українських традицій.

08:19 21.04.2023

Профілактична робота з молоддю

Днями, фахівець (з соціальної роботи із суб’єктами пробації) Голованівського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталія Вязникова взяла участь в годині спілкування з учнями I-III курсів ПТУ №30 с.Торговиця на тему: «Від шкідливої звички до повної залежності».

09:50 17.03.2023

Пробація – шлях до виправлення.

     Усі ми знаємо, що за будь-який злочин має бути покарання. Але у більшості людей у свідомості виринає лише один варіант покарання — в'язниця. Та, на жаль, не всі задумуються, що ізоляція від суспільства не є вирішенням проблеми. Адже,  відбувши строк за тюремними гратами, особа, яка вчинила злочин, повернеться назад у нашу громаду, знову буде нашим сусідом і ходитиме поруч з нашими дітьми.

14:26 07.02.2023

Психологічна підтримка клієнтів пробації в умовах воєнного стану

    16 січня 2023 року в приміщенні Голованівського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області фахівцем (з соціальної роботи із суб’єктами пробації) Наталією Вязниковою для клієнтів пробації було проведено бесіду на тему: «Саморегуляція в умовах воєнного стану» та здійснено індивідуальні консультації з кожним суб’єктом пробації.

11:11 20.01.2023

Соціально-психологічний захід для клієнтів пробації

    12 грудня 2022 року в приміщенні Голованівського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області фахівцем (з соціальної роботи із суб’єктами пробації) Наталією Вязниковою спільно з фахівцем Відділення соціальної роботи «Центр соціальних служб» відділу соціального захисту населення Новоархангельської селищної ради Оленою Волощук для клієнтів пробації проведено соціально-психологічний захід.

10:27 13.12.2022

Участь персоналу пробації у заходах щодо творчої та культурно-громадської діяльності Григорія Сковороди

   Участь персоналу пробації у заходах щодо творчої  та культурно-громадської діяльності Григорія Сковороди 3 грудня 2022 року виповнюється 300 років з дня народження Григорія Сковороди – видатного українського філософа, просвітителя, гуманіста, поета, педагога. Саме з такої нагоди, працівники Голованівського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області та особи, які перебувають на обліку сектору, відвідали тематичну виставку «З повагою і шаною – Сковорода посеред нас», організованою працівниками Новоархангельської районної централізованої бібліотеки.   Фахівець сектору ​​          Наталія ВЯЗНИКОВА

11:10 25.11.2022

Допомога підобліковим, які опинилися в складних життєвих обставинах

       Соціально-виховні заходи є важливими складовими роботи з клієнтами пробації щодо впливу на зміну поведінки. Усі заходи роботи з засудженими особами спрямовані на виправлення засуджених осіб і запобігання вчиненню нових правопорушень. Особи, які вчиняють кримінальні правопорушення, це особи, які, як правило,  перебувають у тяжких життєвих обставинах, вони не в змозі самостійно подолати свої потреби і їм необхідна допомога.

16:04 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь