Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

До уваги платників податків!

Дата: 09.07.2024 13:05
Кількість переглядів: 45

Для зручності листування з контролюючими органами пропонуємо скористатися листуванням через електронний кабінет платника податків.

Платники податків, які подають звітність в електронній формі та/або пройшли електронну ідентифікацію онлайн в електронному кабінеті, можуть здійснювати листування з контролюючими органами засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронні довірчі послуги". Для осіб, які є фінансовими агентами, листування з контролюючим органом в електронній формі є обов'язковим у випадках, визначених  Кодексом.

Для подання Заяви про бажання отримувати документи через електронний кабінет необхідно здійснити вхід до приватної частини електронного кабінету та скориставшись режимом  «Введення звітності» обрати рік, місяць у якому формується заява, заповнити форму заяви J1391602, підписати за допомогою кваліфікованого електронного підпису та відправити підписану заяву до контролюючого органу.

Через певний час користувач отримує Квитанцію №1, яка засвідчує факт і час отримання електронного документа та Квитанцію №2, яка засвідчує факт і час приймання/неприймання чи реєстрації електронного документа.

Пропонуємо скористатися сервісом листування з контролюючим органом в електронній формі, заповнивши заяву J1391602.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь