Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Зустрічі з платниками з питань податкового законодавства – щоденна робота податківців Новоархангельсьщини.

Дата: 19.06.2024 11:05
Кількість переглядів: 64

У  Новоархангельській  ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській  області щоденно на постійній основі проводяться зустрічі з платниками податків та надаються якісні послуги та консультації.

В ході робочих зустрічей надаються роз’яснення та консультації щодо проведення звірки з майнових податків та порядку сплати податку на нерухоме майно, мінімального податкового зобов’язання та земельного податку.

Податківці   зазначають,  що якщо громадянин отримав податкове повідомлення-рішення на сплату податку на нерухомість чи земельного податку та виявив розбіжності чи неточності між даними, які зазначені в повідомленні та документами на право власності на майно, то такий громадянин може звернутись до податкового органу для проведення звірки, написати заяву та надати підтверджуючі документи. Якщо за результатами звірки будуть виявлені неточності в податковому повідомленні-рішенні, то податковий орган сформує нове рішення.

Крім цього фахівці ГУ ДПС в області  рекомендують платникам для отримання необхідної податкової інформації користуватись електронними сервісами ДПС, зокрема сервісом «Електронний кабінет платника податків» та застосунком «Моя податкова».

Також, працівники податкової служби  акцентують увагу громадян, що у режимі «ЕК для громадян» електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т.ч. для використання права на податкову знижку. 

Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь