Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Комунікаційна податкова платформа – оперативне вирішення питань платників податків із податковою службою

Дата: 07.06.2024 11:07
Кількість переглядів: 59

Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує про роботу комунікаційної податкової платформи.

Її завдання – діалог між податковою та представниками бізнес-спільноти й інститутами громадянського суспільства з метою оперативного надання відповідей на запити і звернення, вирішення інших нагальних питань. 

У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області створено окрему електронну скриньку: kr.ikc@tax.gov.ua, на яку можна надіслати запит або звернення, в якому необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення, а також вказати номер телефону або e-mail для зворотного зв’язку - надання відповідей. Звернення оформлюється відповідно до встановлених вимог документування, зокрема в обов’язковому порядку зазначається адресат, дані відправника та інші реквізити. Лист повинен містити підпис особи, яка звертається із запитом, або її уповноваженої особи.

Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді або дати проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Кіровоградській області.

Запрошуємо до комунікації на податковій платформі лідерів думок, представників громадських організацій, професійних спілок та бізнес-асоціацій та інших представників громад. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь