Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Вектор співпраці – допомога маріупольцям

Дата: 06.05.2024 10:22
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Вектор співпраці – допомога маріупольцям

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості та Благодійна організація «Благодійний фонд «Я-Маріуполь» уклали Угоду про співпрацю.

Забезпечення соціальних гарантій у сфері зайнятості та реалізація прав внутрішньо переміщених осіб, які переїхали на Кіровоградщину з м. Маріуполь та Маріупольського району Донецької області, – серед головних обов'язків сторін-партнерів, які уклали угоду. 

Під час зустрічі директора обласного центру зайнятості Лілії Колесник та керівника центру «Я-Маріуполь. Кропивницький» Дімітрія Голубченка, яка проходила у конструктивному руслі, сторони обговорили ситуацію на регіональному ринку праці, шляхи реалізації намірів щодо реінтеграції у реальні трудові відносини внутрішньо переміщених осіб, підвищення їхніх професійних компетенцій, а також проведення інформаційних заходів, що орієнтовані на прискорення їхньої зайнятості. Також була підписана програма спільних профорієнтаційних заходів, які проводитимуться для учнівської молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь