A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новоархангельська ДПІ: проведено робочу зустріч з представниками органів місцевого самоврядування Новоархангельської селищної ради.

Дата: 01.12.2023 15:44
Кількість переглядів: 75

   Начальниця Новоархангельської  ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській  області Ірина Климанська   провела робочу зустріч  з  керівником та фахівцями  фінансового відділу  Новоархангельської селищної  ради.

    Під час заходу обговорено новації податкового законодавства, які необхідно враховувати бізнесу під час провадження підприємницької діяльності. Зокрема йшлося про необхідність обов’язкової фіскалізації готівкових розрахунків та відновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». Наголошено, що з 1 жовтня 2023 року відновлено застосування фінансових санкцій за порушення у здійсненні розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування, та послуг для всіх суб’єктів господарювання.

Крім того, начальниця ДПІ   проінформувала усіх  про можливості використання аналогу класичного касового апарату – безкоштовне програмне РРО. Також розповіла про порядок реєстрації ПРРО в Електронному кабінеті.

 Звернула увагу присутніх на те, що Закон України №3219 від 30.06.2023 року «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших Законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» повертає обов’язок сплати єдиного податку, частково знімає мораторій на певні види перевірок, що можуть здійснюватися контролюючими органами.

   Окремо  учасники  зустрічі обговорили   питання підвищення розміру виплат заробітних плат найманим працівникам,  проведення інвентаризації земель, сплати майнових податків, в тому числі МПЗ,  заповнення платіжних доручень та інші важливі питання.  

  На завершення заходу  начальник ДПІ наголосила на необхідності запровадження спільних заходів з податковою службою з питань підвищення податкової грамотності та культури платників податків Новоархангельської громади, що позитивно вплине на динаміку надходжень платежів до бюджету. 

 

                    Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь