Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

У які строки виплачується роботодавцю компенсація фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Дата: 22.09.2023 09:12
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

У які строки виплачується роботодавцю компенсація фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

 

Нагадаємо, що відповідно до пункту 6 Порядку надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 № 893 (набрала чинності 29 серпня 2023 р.), заява про надання компенсації може бути подана роботодавцем до філії обласного центру протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю.

Рішення про надання компенсації приймається обласним центром зайнятості протягом 10 робочих днів з дня подання документів.

Пунктом 10 вищевказаного Порядку визначено, що компенсація виплачується роботодавцю протягом п’яти робочих днів з дня прийняття рішення про надання компенсації на його банківський рахунок, зазначений у заяві.

У разі зміни місця провадження господарської діяльності роботодавця компенсацію виплачує регіональний центр зайнятості, що прийняв рішення про її надання.

Примітка. Матеріал є черговим з розкриття інформації про компенсацію. Попередній матеріал цієї тематики був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі  Facebook 21 вересня 2023 року https://is.gd/PdHHGz

Ознайомитись з текстом вказаного Порядку можна на вебсторінці Державного центру зайнятості https://is.gd/St16JV 

Ви роботодавець і у вас виникають питання, пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до найближчої філії обласного центру зайнятості або їхніх структурних підрозділів! Контакти тут http://surl.li/emipw. Пишіть у Telegram-канал Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград https://t.me/dcz_kir

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь