Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Селищний голова Новоархангельської селищної ради бере участь у 8-му Глобальному саміті Партнерства відкритого уряду

Дата: 06.09.2023 18:02
Кількість переглядів: 292

З 4 по 10 вересня 2023 року Юрій Шамановський, голова Новоархангельської селищної ради, приєднався до делегації учасників 8-го Глобального саміту Партнерства відкритого уряду, який проходить у Таллінні, Естонія. Ця подія є важливою подією в світовому політичному календарі та важливим кроком для українського представництва.

Глобальний саміт Партнерства відкритого уряду є форумом, на якому збираються представники урядів і неурядових організацій з 75 країн-членів Партнерства відкритого уряду. В цей час на форумі також присутні 106 місцевих органів влади та тисячі організацій громадянського суспільства.

Основними темами обговорення на Глобальному саміті є відкрите урядування в епоху цифрових технологій, потенціал технологій у формуванні прозорої та підзвітної політики, а також збереження демократії. Під час саміту заплановано обговорення ряду важливих питань, включаючи поєднання глобальних та національних дій у боротьбі з транснаціональною корупцією, діалог спільноти Східного партнерства ЄС, а також круглий стіл Конгресу місцевих і регіональних Рад Європи.

Однак, окрім участі у важливих дискусіях, Юрій Шамановський представляє новаторські проекти, спрямовані на привернення молоді для забезпечення сталого розвитку. Ці проекти вже успішно реалізовані в Новоархангельській селищній територіальній громаді та допомагають залучати молодь до активної участі в розвитку громади та забезпеченню її сталого відновлення.

Важливо відзначити, що запрошення на Глобальний саміт Партнерства відкритого уряду отримано від Асоціації міст України, що свідчить про визнання досягнень і внесок Новоархангельської селищної ради у підтримку відкритого урядування та сталого розвитку.

Участь Юрія Шамановського у цьому важливому світовому заході свідчить про активну роль та здатність українських лідерів приєднуватися до міжнародних ініціатив та спільно працювати над вирішенням глобальних проблем. Новоархангельська селищна рада пишається своїм головою та вітає його участь у цьому важливому заході.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь