Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Міністерство внутрішніх справ України реалізує флагманський проект «Автошколи для людей з інвалідністю»

Дата: 12.07.2023 09:07
Кількість переглядів: 112

В умовах триваючої війни очікується зростання кількості осіб з інвалідністю з-поміж захисників і захисниць, а також цивільного населення. Тому держава повинна забезпечити їм якісне надання послуг та соціальну адаптацію. У зв’язку з цим, Міністерство внутрішніх справ України реалізує флагманський проект «Автошколи для людей з інвалідністю».

У межах вказаного проекту МВС створено цілісну та якісну державну послугу з навчання керування транспортним засобом осіб, які мають статус особи з інвалідністю, та отримання ними посвідчення водія.

Метою даного проекту є розширення можливостей територіальних сервісних центрів МВС та мережі автошкіл на базі закладів вищої освіти МВС із специфічними умовами навчання для осіб з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату.

Так, у п’яти закладах вищої освіти МВС із специфічними умовами навчання розпочато підготовку слухачів із числа осіб з інвалідністю, які прагнуть отримати посвідчення водія та керувати транспортним засобом з ручним керуванням (інформація щодо порядку отримання послуги доступна за посиланням https://driveability.mvs.gov.ua).

На сьогодні у МВС стартувала комунікаційна кампанія з реалізації зазначеного проекту.

Активно підтримуючи державну політику безбар’єрності, усі органи виконавчої влади, що забезпечують надання соціальних послуг для населення, прагнуть ужити належних заходів, щоб особи з інвалідністю почувалися рівноправними, потрібними, інтегрованими в суспільне життя та знали, де їм отримати доступні та якісні послугиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь