Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Допомога клієнтам пробації у вирішенні соціально-побутових питань

Дата: 23.06.2023 13:20
Кількість переглядів: 254

Забезпечення безпеки суспільства є основною метою пробації. До цієї роботи активно залучаються як волонтери пробації, так і урядові та неурядові організації.

Працівниками пробації постійно проводяться заходи з виявлення та усунення першопричин вчинення злочинів підобліковими. Допомога у вирішенні соціально-побутових проблем є вагомим чинником, що допомагає у попередженні вчинення підобліковими нових кримінальних правопорушень.

Зважаючи на це, сьогодні, 23.06.2023 р., на базі Голованівського районного сектору №3 філії ДУ «Центр пробації» у Кіровоградській області, за сприяння відділу надання соціальних послуг Новоархангельської селищної ради та благодійників, клієнтам пробації було надано гуманітарну допомогу у вигляді засобів побутового призначення, необхідних для повсякденного застосування та особистої гігієни.

Перманентна робота у напрямку ресоціалізації засуджених з боку органу пробації, волонтерів та органів місцевого самоврядування є запорукою у встановленні стійких позитивних змін у свідомості клієнтів пробації та як наслідок - забезпечення безпеки суспільства.

Начальник сектору                                                   Олексій КУЦИЙ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь