Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Повний гайд з РРО для ФОП: навчайся та працюй за правилами

Дата: 31.05.2023 13:27
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Повний гайд з РРО для ФОП: навчайся та працюй за правилами

 

У вас як у платників податків виникають питання по застосуванню реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО)?

Ви маєте змогу отримати вичерпну інформацію з цієї теми всього за тиждень! Де? На курсах цільового призначення за навчальною програмою «РРО для ФОП (реєстратори розрахункових операцій для фізичних осіб підприємців)».

Навчання стартує 12 червня 2023 року, а проводитимуть його викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Цікавитеся, як обрати, як зареєструвати, як організувати роботу РРО/ПРРО? На курсах ви отримаєте чітку законодавчу довідку з відповідями на всі питання, рекомендації та покрокову інструкцію для роботи.

Скорочуйте витрати часу та ресурси! Нехай касовий апарат стане вашим помічником, а не проблемою. Це стане можливим з надійним менторством Державної служби зайнятості. Долучайтеся!

Нагадаємо, що для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, для інших – на платній основі.

Деталі щодо навчання отримуйте у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB

Орієнтовний графік навчання за професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості на базі Одеського центру професійно-технічної освіти, тут https://is.gd/Pppvdd

Пишіть нам в  Telegram - t.me/dcz_kir

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь