A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

31 травня — свято останнього шкільного дзвоника

Дата: 31.05.2023 09:09
Кількість переглядів: 59

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас зі святом останнього дзвоника. Для більшості школярів воно знаменує ще один пройдений шкільний рік, а для одинадцятикласників і деяких учнів дев’ятих класів —  прощання зі школою.

Вже другий навчальний рік для учасників освітнього процесу (вчителів, батьків, учнів) ускладнений повномасштабною  війною. Через російську агресію навчання в цьому році проводилося за змішаною формою. Та учні доклали максимум зусиль для оволодіння освітніми програмами і мають гарні результати своєї праці. З неприхованою гордістю почуваються сьогодні першокласники — вони успішно здолали першу сходинку, що веде у великий світ знань. 

Хвилюючі відчуття переповнюють цього дня всіх, та особливо випускників. Останній дзвоник — це початок вашої дороги у незвідане, самостійне, а зараз — ще й буремне та тривожне, майбуття. Та попри все у вас попереду нові вершини і нові досягнення. А головне непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Тож нехай останній дзвоник пролунає в серці кожного радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів. Бажаю вам, щоб всі ваші мрії та плани збувались, щоб ви отримали бажану освіту та знайшли достойну роботу, щоб жили у щасливій, квітучій, прогресивній та незалежній Україні! Головне, будьте гідними громадянами нашої держави, чесними, добрими, порядними людьми! Пам’ятайте: ваші успіхи стануть найвищою  винагородою вашим учителям та рідним людям, які вклали у вас всю свою любов, знання, мудрість і щедрість своїх палких сердець.

Сердечно дякую педагогам — за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій і невпинний творчий пошук. В умовах воєнного стану тримати освітній фронт стало вкрай важливим. Але вчителі нашої громади вкотре проявили фахову майстерність і відданість обраній справі. Щиро зичу, щоб вогонь творчості та любові до педагогічної діяльності ніколи не полишав ваших сердець, а всі цікаві задуми  ставали новою креативною дійсністю.  

Чимало старань і зусиль вкладено у підростаюче покоління батьками. Дякую вам за віру в здібності й обдарування своїх синів і доньок, за те, що підтримуєте добрі починання своїх дітей і виховуєте їх справжніми патріотами України.  

Бажаю всім продуктивно відпочити,  набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Зичу кожному добра і благополуччя, здоров’я, натхнення, удачі, перемоги та миру!

З повагою Новоархангельський селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь