Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Національне-патріотичне виховання в умовах війни

Дата: 22.05.2023 16:26
Кількість переглядів: 890

    Виклики сьогодення чітко засвідчили життєву необхідність активізації національно-патріотичного виховання, що є наскрізним виховним процесом, спрямованим на утвердження української національної та громадянської ідентичності. Національно-патріотичне виховання під час війни є важливим елементом формування громадянської позиції та національної свідомості.

   Саме з метою розвитку національної свідомості, формування активної громадянської позиції та почуття патріотизму - для осіб, які перебувають на обліку сектору, 19 травня 2023 року працівниками Голованівського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області спільно з представниками Голованівського районного територіального центру комплектування №3 в Кіровоградській області та Новоархангельського сектору бюро безоплатної правової допомоги було проведено інформаційно-просвітницький захід.

     Присутнім було роз’яснено порядок та умови мобілізації, а саме: види повісток та порядок їх вручення; які будуть наслідки якщо проігнорувати повістку, адміністративна та кримінальна відповідальність за ухилення від мобілізації, умови відстрочки від мобілізації  та проходження служби в Збройних силах України.

   

Олексій Куций

Начальник Голованівського районного сектору №3 філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь