Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Digital- професія: Державна служба зайнятості стане гідом до професійного росту

Дата: 18.04.2023 16:06
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Digital- професія: Державна служба зайнятості стане гідом до професійного росту

 

Епоха розвитку інформаційних та комп’ютерних технологій потребує висококваліфікованих спеціалістів в усіх галузях економічного та суспільного життя. Примкніть до лав прогресивних та успішних! Державна служба зайнятості запрошує на навчання за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Яка затребуваність спеціалістів вищевказаної професії? Попит на висококваліфікованих фахівців у галузі інформаційних технологій на ринку праці на даний час надзвичайно високий. Оскільки, невід’ємною потребою в організації будь-якого типу є комп’ютерне оснащення.

Підготувати техніку до роботи, підключити  офісне обладнання, встановити програмне забезпечення допоможе оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Кваліфікований спеціаліст не лише допоможе з технічним устаткуванням робочого місця, але й забезпечить клієнта обробленою інформацією, організує електронний документообіг, збереження даних, оновлення сайту та багато іншого. Все це вас навчать висококваліфіковані викладачі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Які можливості у просуванні службовими сходами після навчання за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення»? Набуті знання останніх IT-технологій дозволять стати операторами, системними адміністраторами, веб-дизайнерами, продавцями-консультантами комп’ютерної техніки, працювати в сервісних центрах. Але це ще не все! Набуті компетенції допоможуть працювати на успішні компанії також в режимі віддаленого доступу. 

Забезпечте собі комфортні умови праці і стабільну високу заробітну плату! Стартуємо 20 квітня 2023 року.

Є бажання підвищити свою професійну майстерність – звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/gipgw Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir .

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/exrnv .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь