A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Міжнародний урбаністичний форум "Економіка відновлення міст"

Дата: 27.03.2023 13:36
Кількість переглядів: 114

 22-23 березня 2023 року в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана відбувся Міжнародний урбаністичний форум «Економіка відновлення міст».


Співорганізаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки України, кафедра регіоналістики і туризму КНЕУ, Асоціація міст України, Українська асоціація районних та обласних рад, Інститут регіональних досліджень ім. М. І. Долішнього НАН України, Інститут економіко-правових досліджень ім. В. К. Мамутова НАН України, Наукова група Аграрної економіки та політики Швейцарського федерального технологічного університету (м. Цюрих, Швейцарія), Центр демографічних, урбаністичних та екологічних досліджень Університету м.Мехіко (Мексика).
 
Форум став майданчиком обговорення вкрай важливих питань щодо сучасного стану і перспектив розвитку міст України з урахуванням наявних викликів і загроз, стратегічних напрямів відновлення і розвитку міст у післявоєнний період.
 
До дискусії долучилися представники місцевого самоврядування, українські та міжнародні експерти з урбаністики, державної, регіональної та міської політики, провідні вчені НАН України і закладів вищої освіти.
 
 
Форум відвідали представники Новоархангельської селищної ради – голова Юрій Шамановський та головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій Людмила Сидоренко, яка представляла своє дослідження у форматі тез на тему «Інтеграція економічної науки, освіти та публічного управління як ключовий інструмент ефективного управління містом».

Учасники форуму підтримали висновок, що вже зараз треба визначити пріоритетні напрями, серед яких ключовими є потреби людей, відновлення комунікацій, екологічна безпека, створення робочих місць та ін.
  
Урбаністичний форум ще раз довів, що Українці готові працювати задля відновлення і процвітання України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь