Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Профілактична робота з молоддю

Дата: 17.03.2023 09:50
Кількість переглядів: 193

Днями, фахівець (з соціальної роботи із суб’єктами пробації) Голованівського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталія Вязникова взяла участь в годині спілкування з учнями I-III курсів ПТУ №30 с.Торговиця на тему: «Від шкідливої звички до повної залежності».

    Метою заходу було розширити поняття здорового способу життя,  вчитися розрізняти добрі і погані звички, передбачати наслідки.

    Профілактика вживання наркотичних речовин є як ніколи на часі, адже учнівська молодь є незахищеною категорією суспільства, якій важко ідентифікувати складні реалії сьогодення. Тому, коли відбувається травмуюча ситуація, для незрілої психіки підлітка вона є завжди стресовою. В цей період діти легко йдуть під вплив, дії різних антистресових факторів як вони вважають, а саме: паління, алкоголь, наркотики.

    В ході спілкування з учнями переглянули тематичне відео «Вся правда про наркотики», а також здобувачі освіти отримали роздатковий матеріал від антинаркотичного реабілітаційного центру «НАРКОНОН».

Начальник

Голованівського районного сектору №3            Олексій КУЦИЙ

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь