A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

До уваги господарюючих суб’єктів, представників торгівлі, продавців та покупців!

Дата: 22.02.2023 14:08
Кількість переглядів: 139

   Новоархангельська селищна рада черговий раз повідомляє та попереджує про необхідність дотримання правил торгівлі, благоустрою та санітарно-епідеміологічних норм при здійсненні купівлі – продажу товарів та харчових продуктів у смт. Новоархангельськ, насамперед стосовно вул. Центральна, де здійснюються регулярні щоденні правопорушення в зазначеній сфері недобросовісними продавцями, які всупереч закону, діючим нормам та правилам здійснюють торгівлю на тротуарах, площах, газонах та з інших заборонених місць.
    Стосовно правопорушників, відповідно до прийнятих рішень та планованих заходів будуть застосовуватися заходи правового впливу та штрафні санкції.
    В наш нелегкий час війни, епідемії, стрімкого розповсюдження інфекційних хвороб, суворо і наполегливо нагадуємо про те, що забороняється здійснювати незаконну торгівлю з рук, з неустановлених та заборонених місць, та без дотримання елементарних правил санітарно-гігієнічної безпеки (насамперед стосовно харчової групи товарів).
    Недобросовісні продавці не дбають про безпечність, якість, умови транспортування,  зберігання та нормативне забезпечення процесу фізичного продажу товарів, а лише переслідують мету здобутку власного прибутку, ігноруючи конституційні та загальнолюдські права громадян на безпечні, якісні та перевірені товари і продукти, тим самим порушуючи не тільки формалізовані права споживача, а й наражаючи на дійсну небезпеку здоров’я, життя покупців.
    Придбання товарів та продуктів  просто неба, де вони припадають пилом і повним набором інфекційного та біологічного забруднення – це небезпечна гра в рулетку, ціна якої може виявитися занадто високою!
    Зважаючи на вищевикладене, наполягаємо втриматись від придбання товарів та харчових продуктів на тротуарах та в необлаштованих, непризначених для торгівлі місцях, подбайте про себе та безпеку своїх родин,  не заохочуйте  недбалість, недобросовісність, байдужість до Ваших прав і потреб з боку продавців-правопорушників! В будь якому разі при придбанні товарів вимагайте надання документації про походження, якість, безпеку товару, не підтримуйте порушення законодавства та Вашої власної безпеки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь