A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Робоча нарада з керівниками клубних закладів Новоархангельської громади.

Дата: 21.02.2023 12:00
Кількість переглядів: 137


«Значення клубного закладу, як осередку культури, центру спілкування стає дедалі важливішим. Адже заклад культури – місце, де завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися своїми враженнями та поринути в культурне життя нашої громади.

21 лютого на базі Новоархангельського центрального будинку культури начальником відділу культури, туризму та культурної спадщини Новоархангельської селищної ради Маховиком Євгенієм Володимировичем та директором Новоархангельського центрального будинку культури Ільченком Василем Івановичем було проведено робочу нараду з керівниками клубних закладів громади.

На початку наради начальник відділу культури привітав всіх присутніх, подякував за роботу та побажав, щоб кожна розпочата справа ставала ще однією сходинкою до вершини успіху, а творче натхнення і бажання працювати були вірними супутниками. Під час зустрічі проведено аналіз роботи клубними закладами за 2022 рік, розглянуто плани роботи на 2023 рік, обмінялися думками щодо підготовки та проведення творчих звітів сіл громади. Разом з тим, було підведено підсумки участі колективів художньої самодіяльності громади у різних мистецьких заходах, які проводились з початку року, а також учасники наради були ознайомлені з основними культурно-мистецькими заходами, які будуть проводитися у протягом вересня – грудня поточного року.

Директор Новоархангельського центрального будинку культури Ільченко Василь Іванович надав практичні поради по веденню документації, клубних формуваннях та по роботі з методистами.

Директор Новоархангельського Будинку №3 Бабенко Олександр Васильович, провів презентацію, по роботі та публікації матеріалу в мережі фейсбук, надав практичні поради стосовно змісту та розміщення матеріалів про проведені заходи. Обговорено проблемні питання галузі культури в розрізі сіл: зміцнення матеріально-технічної бази, роботу клубних формувань, а також щодо внесення креативності та нових форм роботи, участі в заходах різних рівнів, а також залучення до проведення обдарованих жителів нашої громади.

По закінченню наради Маховик Євгеній Володимирович та Ільченко Василь Іванович підсумували все обговорене та побажали всім керівникам плідної праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь