Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Чи потрібно подавати до центрів зайнятості інформацію про працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню?

Дата: 31.01.2023 15:26
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

Чи потрібно подавати до центрів зайнятості інформацію про працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню?

 

Ні, не потрібно.

Нагадаємо, що з 29 жовтня 2022 року скасовані норми Закону України “Про зайнятість населення”, які передбачали встановлення для роботодавців 5-відсоткової квоти для працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, та щорічне звітування про працевлаштування цих категорій громадян.

З 27 січня 2023 року набрав чинності наказ Міністерства економіки України від 29 грудня 2022 року № 5574, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 13 січня 2023 року за № 75/39131, яким визнано таким, що втратив чинність, наказ Міністерства соціальної політики України від                       16 травня 2013 року № 271 “Про затвердження Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню”.

Зазначеним наказом № 271, серед іншого, було затверджено форму звітності «Інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню».

Наказ  Міністерства економіки України від 29 грудня 2022 року  5574 за посиланням http://surl.li/epydd

Є питання, пов'язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте на «гарячу лінію» обласного центру зайнятості http://surl.li/enhic

Кіровоградський обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами, переходьте за посиланням ➡https://t.me/dcz_kir


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь