Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

На засіданні адмінкомісії

Дата: 11.01.2023 14:38
Кількість переглядів: 165

Нещодавно відбулося перше в новому році засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті Новоархангельської селищної ради. Члени комісії, яку очолює заступник селищного голови Микола Дмитрович Бурдига, розглянули три протоколи про адміністративні правопорушення. Вони були різними за своїм змістом, але однаково мали серйозний характер.

Перше стосувалося порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. Скоїв його житель селища Новоархангельськ громадянин І. Він організував та вчинив незаконні земельні та будівельні роботи по спорудженню автомобільної стоянки і автомобільного заїзду. Внаслідок цього було здійснено знищення газону та вилучення грунту без оформлення дозвільних та технічних документів на здійснювані роботи, а саме: отримання відповідного дозволу та узгодження з селищною радою.

Вказані роботи відбулися без оформлення та улаштування будівельного майданчика, дотримання необхідних нормативно-технічних заходів і заходів                                               безпеки, відповідного оформлення, набуття ордеру, будь-якого додержання вимог законодавства України в зазначеній сфері діяльності.

Для проведення вказаних робіт власнику приміщень потрібно було отримати у виконавчому комітеті селищної ради дозвіл (ордер), за погодженням з уповноваженим підрозділом Національної поліції.

Адмінкомісія визнала громадянина І. винним у скоєнні адміністративного правопорушення та винесла постанову про накладення адміністративного стягнення, передбаченого ч.1 ст. 154 КУпАП, у вигляді штрафу  в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 гривень.  

Наступне правопорушення вчинила громадянка Н. Перебуваючи на своєму робочому місці в одному з сільських магазинів, вона продала пачку сигарет неповнолітній дівчині, чим порушила правила торгівлі.

Розгляд цієї адміністративної справи було перенесене на наступне засідання адмінкомісії, оскільки громадянка Н. на засідання не з’явилася.

Третій протокол був складений співробітником поліції 18 грудня 2022 року на громадянина М. Протягом двох років він утримує собак порід американський стаффордширський тер’єр та стаф без відповідних на те умов, чим може спричинити чи заподіяти шкоду іншим людям.  

За відсутності громадянина М. розгляд цієї адміністративної справи також було перенесене на наступне засідання адмінкомісії.                                                         



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь