A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Оголошення

Дата: 03.01.2023 11:18
Кількість переглядів: 98

  Відповідно до рішення Виконавчого комітету Новоархангельської селищної ради № 166 від 20.12.2022 р. «Про створення спільної моніторингової групи щодо організації умов для здійснення торгівлі у Новоархангельській селищній територіальній громаді»,  06.01.2023 р. у 11.00 год. в сесійній залі Новоархангельської селищної ради відбудеться  перше засідання спільної моніторингової групи щодо організації умов для здійснення торгівлі у Новоархангельській селищній територіальній громаді.

   На засіданні планується обговорення, розгляд та визначення кола питань, щодо впорядкування торгівлі у Новоархангельській селищній територіальній громаді Голованівського району Кіровоградської області, правомірного розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм для провадження підприємницької (торгівельної) діяльності і вирішення питань, пов’язаних із торгівлею в неналежних місцях, незаконним розміщенням тимчасових споруд, малих архітектурних форм.

   Насамперед мова йде про вирішення питань щодо обговорення організації умов та місць для здійснення торгівлі на території ринкового комплексу по вул. Центральна, 26, розв’язання проблемної ситуації з несанкціонованою торгівельною діяльністю вздовж вул. Центральна, визначення  дієвого механізму для законного провадження підприємницької діяльності, втілення та запровадження вивозу сміття та відходів суб’єктів підприємницької діяльності.

   Запрошуємо всіх інтересантів, активних членів торгівельних рядів для обговорення пропозицій та прийняття необхідних заходів щодо визначеного кола  питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь