Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Вітання голови Норвоархангельської селищної ради Шамановоського Юрія Павловича з Різдвом Хрестовим та Новим роком

Дата: 31.12.2022 08:47
Кількість переглядів: 126

Дорогі жителі громади!

З безупинним рухом годинникової стрілки нечутними кроками, мить за миттю відійшов у глибини Всесвіту старий 2022 рік. Він був насичений багатьма подіями,  плідною творчою працею, новими досягненнями та звершеннями. Ми з гідністю витримали всі випробування та не зупинилися у поступі вперед заради розвитку нашої маленької батьківщини. Тож можемо з чистим сумлінням покласти в скарбничку виконаних справ чимало гарних здобутків, зокрема в галузях медицини, освіти, культури, суспільно-господарчому житті громади. 

Втім, є одна обставина, спільна для всіх українців.

Війна… 

Зустрічаючи 2022 рік ми і не сподівалися, що доведеться пережити через якихось неповних два місяці. Страшна біда, що прийшла до нас підступно і неочікувано, об’єднала всіх у єдиному патріотичному пориві. За зброю взялися старі і молоді, чоловіки і жінки. Навіть діти допомагають усім, чим можуть.

Такої солідарності на національному і міжнародному рівні, громадянської активності, свідомості, жертовності та героїзму, такого піднесення фізичних і духовних сил ще не бачив сучасний світ. Люди віддають на потреби української армії останнє, діляться дахом, речами, їжею з тими, хто вимушено залишив рідне місце проживання. Наша громада, в числі мирних регіонів країни, стала другою домівкою для понад двох тисяч співвітчизників, які відчули на собі всі тяготи військових дій.

Одна за одною приголомшували нас чорні звістки про загибель кращих синів нашої великої сім’ї. Вони — взірець мужності й відданості своїй Вітчизні. Незгасними зірками з Небес Герої-земляки осявають наш подальший шлях у прекрасне, світле, щасливе майбутнє, де Україна — вільна і незалежна держава, рівна серед країн Європи.

Потрібно свято вірити: загояться рани і ми відродимося як нація. Та задля цього необхідно наполегливо працювати. Звичайно, усього не досягнути одразу. Але якщо кожен з нас буде не лише сподіватися, а й вкладати свою частку праці у спільну справу — ми зможемо зробити нашу громаду і країну дійсно європейськими.

2023 рік також потребуватиме від нас злагоджених дій, командної роботи та взаєморозуміння. Адже успіх можливий лише за умови спільної взаємодії. Щиро дякую всім: працівникам, депутатам Новоархангельської селищної ради, аграріям, представникам бізнесу та громадськості  — за сумлінну, добросовісну працю, фінансову підтримку, вагомий особистий внесок в реалізацію проектів по розвитку нашої територіальної громади. 

Новорічні та Різдвяні свята — це завжди нові сподівання та надії, нові життєві задуми й бажання, нові кроки в майбутнє. Тож сердечно вітаю всіх з прийдешніми святами. Нехай Новий 2023 рік, що стоїть на порозі, буде щедрим на добрі, радісні події! Бажаю всім невичерпної енергії та оптимізму, здійснення всіх задумів і сподівань. Міцного здоров’я кожному, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, нових перспектив, творчого завзяття і наснаги, духовної величі і краси. 

Коли загадуватимете бажання на наступний рік, загадайте не лише для себе, а й для рідних і близьких, для всієї громади, для України. Та я здогадуюся, яким будуть цієї новорічної ночі тисячі прохань, звернених до Господа. Це ємне за змістом слово — Перемога!

З Новим роком та Різдвом Христовим! Слава Україні!

З повагою Новоархангельський слищний голова Юрій Шамановський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь