A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Як не помилитися у виборі професії? Допоможе служба зайнятості

Дата: 29.12.2022 16:22
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

Як не помилитися у виборі професії? Допоможе служба зайнятості

 

У своїй діяльності фахівці Державної служби зайнятості особливу увагу приділяють роботі з учнівською молоддю. Для цього вони проводять профорієнтаційні заходи, які допомагають юнакам та дівчатам зрозуміти, наскільки важливий і відповідальний крок – вибір майбутньої професії.

Працівники служби зайнятості розповідають старшокласникам про формулу  усвідомленого вибору професії та фактори, які впливають на нього. Обговорюють найактуальніші галузі сьогодення, враховуючи складну ситуацію в країні. В ігровій формі демонструють, до чого призводить випадковий вибір професійного шляху та обговорюють перспективи розвитку професій у різних галузях.

Днями такий захід провели для учнів Ліцею інформаційних технологій Олександрійської міської ради працівники Олександрійського міськрайонного центру зайнятості спільно з фахівцями місцевої центральної бібліотеки та помічницею проєкту «ВільноХаб».

На заході учні були активними, висловлювали свої думки і припущення,  обговорювали перспективи власного дорослого життя, ділились своїми професійними уподобаннями. Вони добре усвідомили, що обираючи для себе майбутню професію, людина обирає власну долю.

Саме після Перемоги, на плечі підростаючого покоління буде покладена важлива роль у побудові нової, сучасної, європейської держави – України. Тож багато буде залежати від професійної кваліфікації молоді. 

Обираєте професію і не можете визначитися? Фахівці Державної служби зайнятості допоможуть вам. Зверніться до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування.

Наш Telegram-канал https://t.me/DCZWorkNowBbo

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь