Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

22 грудня — День енергетика

Дата: 22.12.2022 08:04
Кількість переглядів: 127

Дорогі працівники і ветерани енергетичної галузі!

Від імені усього українського народу, від усіх жителів Новоархангельської громади сердечно вітаю вас з професійним святом.

Зазвичай поздоровляючи енергетиків ми говоримо: «Нехай ваша праця завжди буде потрібною і корисною співвітчизникам». У наше важке сьогодення ці слова мають особливо актуальний зміст. Адже нині «володарі світла і тепла» є чи не найголовнішими людьми разом з нашими відважними і мужніми захисниками.

У ці холодні зимові дні енергетики щодня роблять неможливе, працюючи в екстремальних умовах. Вони тримають власний енергетичний фронт, часто знаходячись на лінії вогню в прямому змісті цього слова. Ремонтні бригади, незважаючи на труднощі воєнного стану та суворі погодні умови, ремонтують та відновлюють пошкоджені російськими ракетами і дронами електромережі. Завдяки високому професіоналізму, фаховій майстерності, особистій стійкості та незламності працівників енергетичних підприємств ситуація в енергосекторі України залишається складною, але контрольованою. Ми маємо змогу споглядати вогні великих міст і маленьких населених пунктів, чути шум заводів і фабрик, відчувати тепло батарей у своїх домівках, користуватися звичними побутовими електроприборами, заряджати мобільні телефони і спілкуватися з рідними і близькими, користуватися Інтернетом, жити і творити в теплі та при світлі. Воїстину — електроенергія є ниткою сучасного життя. Важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична, оскільки, від неї залежить стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Праця всіх енергетиків, від керівного складу до електромонтерів, — це основа основ! Поважаючи цю важку ділянку роботи, слід з розумінням ставитися до вимушених відключень світла й дякувати за продовження звичного, налагодженого буття.

Відрадно, що у випробувальний для країни час енергетики всіх регіонів ще з більшим розумінням, відповідальністю та компетентністю підійшли  до виконання поставлених перед ними завдань. Вони об’єдналися і єдиною командою приступили до відновлення енергопостачання звільнених від ворожих військ областей. Так, бригади ПрАТ «Кіровоградобленерго» наводять лад в енергетичному господарстві багатостраждальної Херсонщини, дбають, щоб знеструмлені споживачі знову отримали світло. А працівники Новоархангельського РЕМ несуть свою важливу службу в рідному краї, займаючись не менш важливими плановими роботами, спрямованими на покращання якості електропостачання, та приділяючи підвищену увагу обладнанню, що експлуатується в умовах дефіциту потужностей і великих навантажень.

Зичу всім причетним до енергетичної галузі України творчої енергії у вирішенні життєвих і виробничих завдань, гармонійного поєднання здобутків ветеранів-енергетиків з завзятістю молодого покоління. Бажаю стабільної частоти в електромережах, великого людського щастя, добра, достатку, миру та Перемоги! Спасибі за рукотворне світло і душевне тепло.   Ваша праця, дійсно, потрібна і корисна людям!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь