Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

7 грудня — День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 08:22
Кількість переглядів: 106

Дорогі працівники, старости та депутати Новоархангельської селищної ради, ветерани органів місцевої влади!

Дорогі працівники та депутати Новоархангельської селищної ради, ветерани органів місцевої влади!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого професійного свята.

Місцеве самоврядування — це найбільш наближена до людей ланка влади. До нас перших люди звертаються зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І завжди ви проявляєте свій професіоналізм та найкращі людські якості, аби в якнайкоротший термін вирішити різнопланові життєво важливі питання громадян. Але те, що довелося витримати вам на своїх плечах, починаючи з 24 лютого нинішнього року, під силу лише відданим своїй справі, компетентним, відповідальним працівникам.

 

Втамувавши свій біль і відчай від несподіваного, зрадницького нападу російського агресора, ми згуртувались в єдиному патріотичному пориві, мобілізувавши всі свої фізичні і моральні сили. І вдень, і вночі ви приймали безперервний потік внутрішньо переміщених осіб, забезпечували співвітчизників житлом та їжею, облаштовували блокпости, організовували збір продуктів харчування та предметів першої необхідності для наших захисників, які мужньо давали відсіч ненависному ворогу. А потім доставляли гуманітарну допомогу для тих, кого війна змусила в короткий термін залишити свої домівки і опинитися за десятки, сотні кілометрів від рідних місць. Але завдяки вашим спільним діям та любові й милосердю, якими сповнені ваші добрі серця, люди знайшли в нашій громаді і прихисток, і роботу, і можливість продовжувати займатися своїми улюбленими справами. Бо ми — одна сім’я,  для якої немає чужого горя, ми — Україна, непереможна, сильна і непохитна у своєму поступі вперед!

 

Разом з цим протягом нинішнього року, що минає в умовах воєнного стану, Новоархангельська селищна рада спрямовувала свої трудові й фінансові ресурси на вирішення поточних питань, продиктованих самим життям. Серед них: забезпечення дистанційного навчання учнів, проведення національного мультипредметного тесту, облаштування укриттів в опорних закладах освіти, відкриття представництва Червоного Хреста України, надання допомоги сім’ям загиблих Героїв-земляків, проведення благоустрою території, улаштування на дитячому майданчику протиударної плитки, забезпечення роботи медичних закладів і комунального підприємства. У нас навіть фонтан функціонував влітку, привносячи крапельку радості в нашу важку реальність. А на тильній стіні господарчих будівель селищної ради з’явився великий патріотичний мурал. 

В Кам’янечому піддався кардинальному оновленню центр села. Ця простора територія облаштована за європейськими мірками, в поєднанні з українською патріотичною тематикою.

В інших старостатах активно проводилися роботи з благоустрою в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та протягом усього року.

Тримали свій фронт галузі освіти і культури. На базі Новоархангельського будинку дитячої та юнацької творчості продовжується пошиття спальних мішків для воїнів української армії. А на імпровізованій сцені біля селищного Будинку культури відбулася ціла низка концертів на підтримку Збройних Сил України.

Маємо свої успіхи і в спорті. Футбольна команда «Арсенал», капітаном якої є секретар селищної ради Олександр Олександрович Зубець, неодноразово виборювала перші місця в змаганнях різних рівнів. Молодечий гарт і набутий роками досвід проявили на футбольному полі ветерани цього виду спорту, перемагаючи суперників у своїй віковій категорії. 

 

Та головним нашим цьогорічним досягненням є купівля нового пасажирського автобуса і відновлення рейсів по кільцю та до сіл громади. Проїзд в даному автобусі — безкоштовний. Це стало можливим завдяки програмі «Соціальний автобус», прийнятої депутатами Новоархангельської селищної ради.

Ще одне вагоме придбання було зроблено за особисті кошти колективу селищної ради і депутата Ярослава Юрійовича Шамановського. Це автомобіль Фольцфаген Таурег, який був переданий воїнам — жителям Новоархангельська, котрі перебувають в рядах діючої армії. Таким чином ми внесли свою достойну частку в нашу спільну Перемогу.

 

Та кожен новий день приносить чергові іспити, неначе випробовуючи нас на міцність. Сьогодні ми змушені працювати в умовах періодичного відключення світла. І знову Новоархангельська селищна рада оперативно відреагувала на цей виклик сьогодення, віднайшовши кошти в своєму бюджеті для придбання шести генераторів, що живлять важливі об’єкти громади. А в пункті незламності, облаштованому в приміщенні селищної ради, проводяться навіть онлайн-уроки.

 

З нагоди свята висловлюю велику вдячність усім працівникам Новоархангельської селищної ради — за сумлінну і самовіддану працю. Адресую слова подяки депутатам селищної ради — за підтримку і розуміння під час вирішення важливих питань, пов’язаних з соціально-економічним розвитком підвідомчої території. А також всім жителям, які активно долучаються до життя громади, вболівають за її розквіт і зростання.

 

Бажаю кожному міцного здоров’я, щастя й добробуту, миру і злагоди, нових трудових звершень, успіхів, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови нашої громади. Нехай добрі справи, зроблені на спільне благо, додають вам упевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

З повагою Новоархангельський селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь