Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

6 грудня — День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 141

Дорогі наші захисники — військовослужбовці Збройних Сил України та ветерани військової служби!

Сьогодні весь народ України святкує День сили й могутності української армії. Це важливе державне та національне свято, прояв вдячності усього українського суспільства вам — хранителям спокою та мирного неба.  

В цей важкий для нашої країни час вітчизняна армія, проявляючи неабиякий героїзм та мужність, боронить рідну землю від озброєного до зубів ворога, зламавши його підступні, загарбницькі плани. Ми пишаємося своїм військом і довіряємо йому. Збройні Сили України — наша гордість, надія та опора. У найскладніших умовах військові залишаються вірними присязі, спрямовуючи всі сили і професійну майстерність на відсіч збройної агресії проти України, охорону сухопутного, повітряного та водного простору держави. Саме зараз ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Служба в лавах Української армії це не тільки професія, для більшості з вас це справа всього життя.

На превеликий жаль, нещадна війна забирає цвіт нації. Закривши собою Україну, полягло багато вірних Вітчизні синів і дочок. У Вічність ідуть найкращі захисники країни.

Щиро дякую кожному, хто ризикуючи власним життям з честю та гідністю виконує свій військовий та громадянський обов’язок, мужньо протистоїть зазіханням ворога на територіальну цілісність та суверенітет нашої держави. Завдяки вашій незламності, відвазі, самопожертві, героїзму ми маємо змогу працювати, навчатися, піклуватися про рідних, займатися щоденними мирними справами. Пам’ятаємо всіх, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій. Імена Героїв сучасності навіки залишаться в наших серцях.

Висловлюю вдячність ветеранам військової служби — за їх активну громадянську позицію у справі виховання майбутніх воїнів та вагомий внесок у відновлення боєздатності Українського війська.

Слова подяки адресую волонтерам, які титанічними зусиллями наближають світлий день нашої Перемоги. Боєздатні Збройні Сили України — це здобуток і заслуга мільйонів українців, в тому числі жителів нашої громади, істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії.

Щиро вітаю всіх причетних до військової служби з професійним святом, і бажаю незламної волі в подоланні труднощів армійського буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, успіхів на всіх фронтах, та найголовніше — перемоги.

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь