A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

День людей з інвалідністю

Дата: 02.12.2022 15:41
Кількість переглядів: 120

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо.

Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

Україна, як і всі цивілізовані країни з високою культурою людських відносин, до таких людей ставиться, як до людей з особливими потребами, які потребують додаткової уваги суспільства.

Відзначаючи Міжнародний день людей з інвалідністю працівники відділу надання соціальних послуг Новоархангелської селищної ради за підтримки селищного голови Шамановського Юрія Павловича та за  допомогою товариства Червоного Хреста України відвідали людей з обмеженими фізичними можливостями, що знаходяться на обліку у відділені соціальної допомоги вдома.  Приділили увагу, проявили чуйність і  турботу та вручили їм продуктові набори.

Користуючись нагодою, хочеться висловити слова вдячності всім людям з інвалідністю за силу духу та стійкість, за оптимізм та мужність, за незламність духу та активну життєву позицію, а вашим рідним і близьким – за допомогу і турботу, за підтримку і захист, за щоденне піклування і увагу, за терплячість.

Від усього серця зичимо здоров`я, оптимізму, родинного затишку, благополуччя, шанобливого й поважного ставлення в суспільстві. Нехай на Вашому життєвому шляху зустрічаються лише добрі люди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь