A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Власниця Студії розвитку «Невгамовні», що у Кропивницькому, отримала грант «єРобота»

Дата: 30.11.2022 16:36
Кількість переглядів: 66

Власниця Студії розвитку «Невгамовні», що у Кропивницькому, отримала грант «єРобота»

 

Студія розвитку «Невгамовні», що у Кропивницькому, діє вже понад 9 років. Це простір, де на дітей чекають не тільки нові знайомства, спілкування, а ще й цікавий та корисно проведений час, розвиток та заняття з психологом. Тут проходять індивідуальні та групові розвивальні заняття, підготовка до школи, заняття з англійської мови, майстер-класи – все те, що прискорює адаптацію дітей до соціуму.

Його власниця – фізична особа-підприємець Анастасія Рубаник, яка постійно дбає про розширення видів послуг у сфері освіти, удосконалення методів роботи з дітьми та збільшення штату кваліфікованих педагогічних працівників.

Сьогодні це стало можливим завдяки урядовій програмі «єРобота», адже підприємиця отримала грантову підтримку від держави.

«Коли я дізналася про програму, я без вагань почала діяти. Найскладнішим було скласти бізнес-план, але як показує результат – я впоралася. Так, я планую розширити сфери бізнесу та найняти працівників, разом з якими ми могли б реалізовувати комплексні психолого-педагогічні заняття для дітей дошкільного віку, а надалі і для дітей молодших класів», – коментує підприємиця.

Так, Анастасія Рубаник після перевірки уповноваженим банком ділової репутації заявниці, оцінки її бізнес-плану та її презентації фахівцям Кіровоградського обласного центру зайнятості, отримала схвальне рішення на отримання гранту для розвитку уже діючого бізнесу.

Анастасія Рубаник працює з дітьми ще зі студентських років, з моменту педагогічної практики в університеті – більш ніж 17 років. Зараз також працює з дітьми дошкільного віку як педагог-психолог у таких напрямах як розвиток дитини, підготовка до школи, соціалізація та адаптація до дитячого садочку. Проводить індивідуальні та групові розвивальні заняття, консультує батьків щодо поведінки чи вікових особливостей їхніх дітей.

На грантові кошти власниця закладу планує закупити нові меблі, оргтехніку та матеріали для розвитку різнобічних здібностей у дітей.

Не менш важливим моментом для підприємиці є і створення нових робочих місць: до колективу планує залучити психолога та вчителя англійської мови. Анастасія Рубаник переконана, що за сприяння служби зайнятості добере кваліфікованих фахівців, які стануть невід'ємною частиною її команди.

«Ми вчимо малюків гратись, думати, спілкуватись, малювати, читати, писати, рахувати. Під час занять залучаємо різноманітні матеріали, які допомагають дитині пізнавати світ і себе в цьому світі. Так, зараз надзвичайно складний час, і для розвитку бізнесу також. Однак, як би складно нам зараз не було – ми повинні надати дітям щасливе дитинство, адже вони наше майбутнє. І саме вони будуть відбудовувати нашу державу», – зазначає Анастасія Рубаник.

Мрієте відкрити власну справу? Є бізнес-ідеї? З приводу консультацій щодо мікрогрантів телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або задавайте питання у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir.

Про умови надання грантів читайте тут: https://cutt.ly/WXk8T37.

Подати заявку на отримання мікрогранту можна на порталі ДІЯ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь