A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Два вагомі придбання для громади

Дата: 15.11.2022 08:04
Кількість переглядів: 130

За останній місяць технічний парк Новоархангельської громади поповнився двома одиницями техніки. Найперше — по селищу та території громади курсуватиме пасажирський автобус Форд, по друге — комунальне підприємство «Новоархангельське ЖКГ» отримало ще одного колісного помічника у вигляді трактора «Беларус-82.1».

Новий трактор замінив старий, який є 1980 року випуску. Придбали його на відкритих торгах через систему ProZorro після рішення сесії Новоархангельської селищної ради.  

Наявність спеціалізованої техніки дасть можливість більш оперативно вирішувати у населених пунктах громади цілу низку господарських питань, пов’язаних з благоустроєм та відновленням водопостачання. За потреби трактор може бути укомплектований дорожньою щіткою, локтевою роторною косаркою, подрібнювачем гілок і лійкою для посипання доріг, які є в арсеналі комунальників, та використовуватися як бульдозер для прогортання снігу та планування і підгортання грунту.

 Чому вибір зупинився на даному представникові агромашинбуду? Тому що трактор «Беларус» вже став класикою для багатьох комунальних підприємств України. Це відмінна, універсальна машина, яка завдяки навісному обладнанню та його зміні здатна виконувати широкий перелік робіт, і може застосовуватися в якості екскаватора, бульдозера, крана та навантажувача. Крім того, ці трактори відрізняються надійністю та продуктивністю, простотою експлуатації та обслуговування.

Техніка під знаменитим товарним знаком «Беларус» відома на ринках понад 60 країн світу. Виготовляють трактори на складальних підприємствах в різних куточках світу, зокрема в Азейбарджані, Казахстані, Киргизстані, Таджикистані, Румунії, Сербії, Молдові, Пакистані.  

В нашій країні підприємства по виготовленню тракторів «Беларус» діють в Києві, Миколаєві, Чернігівській та Одеській областях. Тож немаловажним фактом є те, що трактор, придбаний для потреб Новоархангельської громади, виготовлений саме в Україні. Існує безліч вітчизняних компаній, які пропонують придбати  широкий лінійний ряд даних тракторів.

Відрадно, що саме така добротна, надійна, перевірна часом техніка працюватиме на розвиток Новоархангельської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь