A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

9 листопада — День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2022 09:12
Кількість переглядів: 121

Дорогі працівники культури Новоархангельської громади, ветерани і аматори сцени, а також золотих рук майстри!

Зазвичай ви даруєте радісні й світлі відчуття представникам багатьох інших професій. А сьогодні самі приймаєте теплі, щирі вітання з вашим професійним святом, і заслуговуєте на них як ніхто інший. Адже основою вашої діяльності є збереження, розвиток та відтворення безцінних духовних скарбів нашого народу. Ви даруєте радість душі, несете в маси прекрасне, наповнюєте оточуючий світ високими і світлими почуттями, прославляєте рідну землю і народ. Завдяки вам жителі громади з дитинства долучаються до культури і мистецтва, вчаться любити народну пісню, танець, а відтак сповнюються патріотичними почуттями.  

Відрадно, що разом з працівниками клубних установ цю високу місію за покликом душі виконують аматори сцени — найкращі сини і доньки України, яких Бог наділив прекрасними талантами.

Завдяки творчому неспокою та щоденній копіткій праці клубних працівників, бібліотекарів, фахівців музейної справи, викладачів школи естетичного виховання наша громада має сучасну культуру, звернену до майбутнього та укорінену в чудових традиціях. Можна без перебільшення стверджувати, що професійна діяльність культпрацівників Новоархангельської громади є прикладом для колег з інших громад.

Ми пишаємося вами — професійними митцями, любителями сцени і народними майстрами, чиї золоті руки творять захоплюючі, неперевершені речі. Упродовж років ви займаєтеся улюбленою справою, й надихаєте інших. Ваші творчі виступи приємно радують і дивують глядачів. Бо ви завжди буваєте яскравими, оригінальними і особливими. Жодне свято в громаді не відбувається без вашої участі. І в такий тяжкий для усіх час ви віднаходите в собі творче натхнення, бажання і особливу родзинку, аби порадувати публіку черговим блискучим виступом.

Величезне спасибі вам за відданість роботі, за вміння створити і подарувати настрій, за неоціненний внесок у розвиток національної культури. Культура повинна іти в ногу з часом, її потрібно примножувати, розвивати та збагачувати. І ви справляєтеся з цим на всі сто відсотків. І навіть більше!

Сердечно вітаю усіх з професійним святом і зичу міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, невичерпної наснаги, мистецьких злетів і реалізації творчих проєктів під мирним небом незалежної України!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь