A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

6 листопада — День працівника соціальної сфери України

Дата: 06.11.2022 08:00
Кількість переглядів: 148

Дорогі працівники і ветерани соціальної сфери!

Щиро вітаю вас з професійним святом, яке є світлим і теплим промінчиком сонця хмарної та дощової листопадової пори.

Завдяки вам в нашій країні впроваджуються в життя урядові соціальні програми. Щодня ви забезпечуєте реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. Та за цим сухим переліком професійних обов’язків криється самовіддана, відповідальна і благородна робота, спрямована на допомогу широким верствам населення. 

Саме з вами асоціюються такі поняття як чуйність, співчуття, увага, турбота, доброта, такт, терпіння, доброзичливість. Ви приходите на допомогу тим, хто її найбільше потребує з боку держави та місцевої влади, вирішуючи питання надання субсидій, соціальних послуг, оздоровлення, призначення державних соціальних допомог. Через ваші серця проходять нелегкі долі людей похилого віку, інвалідів, ветеранів війни і праці, безробітних, дітей-сиріт, багатодітних і малозабезпечених сімей, учасників АТО та їх родин. А сьогодні, у складний для держави час, саме органи соціальної сфери підставили плече підтримки внутрішньо переміщеним особам.

Можна без перебільшення стверджувати, що ви віддані своїй професії не стільки за службовим обов’язком, скільки  за покликом душі. Тому в ваших рядах немає випадкових людей. Всі ви — професіонали своєї справи, кваліфіковані фахівці. А молодь, яка поповнює когорту соцпрацівників, переймає у вас не тільки багаторічний досвід, а й уміння співпереживати, дарувати душевне тепло, сприймати чужий біль як свій.

З нагоди свята висловлюю слова вдячності колективам соціальних установ Новоар-хангельської селищної ради. 

Водночас на території нашої громади діє ряд державних соціальних установ. Це відділи головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області, управління соціального захисту населення Голованівської районної військової адміністрації, Новоархангельська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості, фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Спільно ви виконуєте одну важливу і почесну місію —  постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист громадян, починаючи від народження і до літніх років. 

Бажаю всім миру, щастя, сімейного затишку, міцного здоров’я,  благополуччя та натхнення у вашій праці! Дякуюза вірність професії, за милосердя та любов, за те, що серед завантажених по вінця робочих днів ви знаходите сили для усмішки і ласкавого слова, щоб вселити в людину віру та надію. Нехай нагородою за вашу благородну працю будуть благополуччя та щасливі очі тих, кого ви підтримали у скрутну хвилину. 

З повагою Новоархангельський селищний голова Юрій Шамановський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь